Bu kadar tutar mı?

çok geçmiş olsun ama dışardan bakılınca o kadar büyük hasar görünmüyor perte ayırmayın bence yazık olur

arkadaşlar, köydeyim ilçeye uzağım. içinden çıkabileceğimi bilsem belki uğraşırdım. zaten alan adam arabadan kar bile eder diye düşünüyorum. ama bu süreç hakkında pek bilgim yok. mesela sovtaj vs. nasıl gerçekleşiyor?

Arkadaşlar, 11.500 tl masraf çıkmış, bana inandırıcı gelmiyor. Sanki bi işler dönüyormuş gibi geliyor. Gerçi teklifi vermediler daha ama çok da tatmin edici bir rakam beklemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleme:
ben 2 ay önce 200 e mercedes aracımı kaldırıma çarpmıştım. Sol ön lastik seninkinden beter görünüyordu. Tamamen Çamurluğa yapışmıştı. kapıda bir şey yoktu. Alt taraftan bir kaç bir şey değiştirip, düzeltme yaptılar. Alt tabla denen bir şey falan yamulmuş onu falan değiştirdiler. Hatta araç 86 model olduğundan tabanında çürüme vardı o yüzden o kadar girmiş dediler. Tabanının bir parçasını değiştirdiler. Boya falan 500 liraya yaptırdım ben. Aigbag falan olmadığı için bir sorunum yoktu o konuda. Senin aracında da pek bir şey görünmüyor fotoğraflarda.

Çıkan masraf yetkili servis fiyatı gibi görünüyor.Ben bu arabayı toplayacak olsam 2000 liraya toplarım, hava yastıkları olmasa 1000 lira taş çatlasın masrafı var.Perte ayrıldıysa ve alabiliyorsanız düşük fiyata alıp yaptırın.yoksa ihale ile satılacak ve ihaleden alan adam en az 9000 lira isteyecek bu araçtan.Gerçi 13500 parayı alıp üstüne 3-5 oyup daha yüksek model temiz bir araç almak daha mantıklı.

Evet arkadaşlar fikirlerini paylaşanlara teşekkürler. Galericilik yapan ve buu arabayı aldığım arkadaşı aradım, alıp yaptırayım desen içinden çıkamazsın diyor.

Sizin de görüşlerinizi bekliyorum... Saygılar.

Boşver hasarı aldı artık her zaman diyorum hasar alan araba daha düz durmaz.Temiz ucuzundan bi araba alırsın 10 - 12 bin liraya.

Geri