Bu kablo neden böyle duruyor?Normal mi?resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne hortummuş bu yaaa kolay gelsin arakdaşlar....

ya kardeş bunlar ne yapmıs böyle??? o hortum gerı dönus valfına baglı ucu fakat dıger ucuda kelebek bogazına gırecek. ama fotoda anlasılmıyor ben 2 dakıka ınceledım ve çözdum.
adamlar gerı dönus hortumunu tıkamıslar ucunda cıvata var. kesın aracta bı sorun olustu gerı dönusle ılgılı vede orayı tıkamasılar. sımdı sen ne yap bılıyormusun. o hortumun ucundakı cıvatayı cek ve azınla emıs yap azına benzın gelecekmı bı bak?? bu çok öenmlı bı konu eger benzın gelırse o cıvatayı tekrar tak ucuna yoksa benzın pompası tum benzını pıstonun kafaya ındırır ordanda kartere dolar

vay be ustaya bakarmısın

ya kardeş bunlar ne yapmıs böyle??? o hortum gerı dönus valfına baglı ucu fakat dıger ucuda kelebek bogazına gırecek. ama fotoda anlasılmıyor ben 2 dakıka ınceledım ve çözdum.
adamlar gerı dönus hortumunu tıkamıslar ucunda cıvata var. kesın aracta bı sorun olustu gerı dönusle ılgılı vede orayı tıkamasılar. sımdı sen ne yap bılıyormusun. o hortumun ucundakı cıvatayı cek ve azınla emıs yap azına benzın gelecekmı bı bak?? bu çok öenmlı bı konu eger benzın gelırse o cıvatayı tekrar tak ucuna yoksa benzın pompası tum benzını pıstonun kafaya ındırır ordanda kartere dolar
geri dönüş valfi bozuk musa ondan tıkanmışş zatenn değişmesi gerekiyor ama ar kadaş ısrarla kablo diyorrr :D

kelimeler üzerinde durmayalim arkadaslar ha kablo ha hortum ne yapilmasi gerek:help: :help: :help:

ya ben bosuna demiyorum musa bu isi biliyo diye :D brrrrravo :good:

geri dönüş valfi bozuk musa ondan tıkanmışş zatenn değişmesi gerekiyor ama ar kadaş ısrarla kablo diyorrr :D

ustacim ucu kapali ve ince birsey ha hortum ha kablo ne fark eder... tamam iste hortummus ögrendim, bir servise gidip baktiririm.. emip benzin olayina da bakarim. hayirlisi
aslinda su an arabada bi sorun yok. istop ediyordu,Tansu ustanin tavsiyesi ile rölanti motorunu degistirdim. simdi hic bir sorun yok...
sagolun

bunalrın arasında bağlantı yokki çıkış yazdığın vakum hortmu geri dönüş için diğeride sonradan yapılmışş sorun yok yani

çıkış dediğiniz yerin bağlantı ucu gaz kelebeğin oraya bağlanıyorr diğeri ile bağlantısı yok.

anlatamadım galiba şuanda çıkış dediğiniz yerdeki hortumun diğer ucu gaz kelebekğin orda boru vardır ince oraya bağlanacak diğer göstermiş olduğunuz yer boşta kalıyor hatta ben görmdedim öle bişey vec b de.

aklim biraz karisti cok özür dilerim yazilanlari tekrar okuyunca...

sorun varmi sizce yoksa böyle kullanmaya devam edeyim mi?

Geri