Bu kablo neden böyle duruyor?Normal mi?resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpasch

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar,
dün rölanti ayarlayicisini degistirirken ismail abi bir kablo buldu hic bir yere bagli olmayan. resmi assagida. acaba bu böyle normal mi? degilse o kablo nereye baglanacak?bilen varsa ve söylerse coook sevinirim...:tesk:

araba 2L vectra b , benzinli

4ic-44.jpg

bunalrın arasında bağlantı yokki çıkış yazdığın vakum hortmu geri dönüş için diğeride sonradan yapılmışş sorun yok yani

Son düzenleme:
bunalrın arasında bağlantı yokki çıkış yazdığın vakum hortmu geri dönüş için diğeride sonradan yapılmışş sorun yok yani

pek anlayamadim ama sorun yoksa güzel.
ama aralarinda baglanti var.
o kablonun ucu sizin vakum tortumu geri dönüsü icin dediginiz yere bagli. acaba yanlis baglanmis olabilir mi?yoksa böyle normal mi?

çıkış dediğiniz yerin bağlantı ucu gaz kelebeğin oraya bağlanıyorr diğeri ile bağlantısı yok.

çıkış dediğiniz yerin bağlantı ucu gaz kelebeğin oraya bağlanıyorr diğeri ile bağlantısı yok.

usta bende onu diyorum, bu cikistan cikan kablonun ucu bos,resimdeki gibi yani o kablonun ucu gazkelebegine mi baglanacak? o cikis diye gösterdigim yerden cikan kablonun ucu fotograftaki bos uc. yani bir yere takili degil.

anlatamadım galiba şuanda çıkış dediğiniz yerdeki hortumun diğer ucu gaz kelebekğin orda boru vardır ince oraya bağlanacak diğer göstermiş olduğunuz yer boşta kalıyor hatta ben görmdedim öle bişey vec b de.

fotograf kötü cikmis

anlatamadım galiba şuanda çıkış dediğiniz yerdeki hortumun diğer ucu gaz kelebekğin orda boru vardır ince oraya bağlanacak diğer göstermiş olduğunuz yer boşta kalıyor hatta ben görmdedim öle bişey vec b de.
simdi anladim, fotograftan kaynaklaniyor. sanki kablonun ucu soldan cikiyormus gibi. yeni resim ekliyorum. kablonun yolunu cizdim. karanlik oldugu icin tam anlasilmamis. o kablo sizin gaz kelebegine gidiyor dediginiz kablo olmali sanirim

2jff-1.jpg

:mad:
simdi anladim, fotograftan kaynaklaniyor. sanki kablonun ucu soldan cikiyormus gibi. yeni resim ekliyorum. kablonun yolunu cizdim. karanlik oldugu icin tam anlasilmamis. o kablo sizin gaz kelebegine gidiyor dediginiz kablo olmali sanirim

2jff-1.jpg
arkadaşımm senin göstermiş olduğun kablo değilki hortum kablo ile alakası yokkk hortum o hortummmmmmmm servise götürr aracını benden bu kadarr.

anlatamıyorum galiba çizmiş olduğunuz renkteki parça kablo değill hortum ince emiş hortumu benzin geri dönüş valfinden gaz kelebeğe gidiyorr akşama kadar kaç tane söküp takıyorum sayısını bilmiyorum lütfen kablo değil oo hortummmm.

Geri