Bu jantin markasini bilen varmi

ikinci elde bu arabaya 30 dan fazla verme bence 30 dan yukarı çıkarım param var diyorsanda git güzel bir bmw e46 coupe falan al.. hiç olmassa paranla kalite almış olursun bmw sonuçda...

hakan seçim konusunda haklı mert, 30 liraya ne arabalar var.

70 bin dolar harcasan bende richard gere gibi olurum. o arabaya bu rakam harcanmış doğruysa. ee tek çocuksun, babanın 2 tane hyundai bayisi var, napacan tabiki arabaya yatıracan.

hakan hyundainin girmediği iş yok inan. adamlarda bi fabrikalar var şaşarsın. daha türkiye ye girmeyen neler var.

biliyorum ama hiç sıcak bakamadığım bir marka her kez bence usta olduğu işi yapmalı 20 parçaya bölünüp iş yapmakdansa tek bir konuda çok profesyönel olup en iyisi olmak gerekli bence en ideali bu

o yüzden hyundai yapıyor ama hiç tutunamıyor amcaoğlunda eskiden santafe vardı kütük kalas gibi araba yapmışlar bir dünyada para yatırdı o arabaya..

bende bir ara lpg için ayrı bir araba düşünmüşdüm eski coupe lerden düşünmüşdüm 5-6 milyara kaynıyor hani performans olmıycak bari şekli olsun dedim sonra vazgeçdim arabaya ne yapsan motoruna performans falan almıyor adamlar inatla o motorları ekonomi için üretmişler 1.6 larını kast ediyroum.. zaten eskilerde 2.0 yokdu..
2.7 de zaten ana bayiler falan alır konsiye araç olarak test aracı olarak falan normal şahıs gidipde 2.7 hyundai almaz fiyatını bilmiyorum ama her halde kesin sıfırı 80-90 milyar vardır o fiyatlara çıkdınmı hyundai almak için kafadan iki tahtasının insanın eksik olması gerekir o fiyata gıcır gıcır porsche ler var..

:) zaten alsam 20 21 milyarlık bişey alcam ben 3 bi 5 milyar falanda modifiye için harcamayı düşünüyorum böyle bi modifiye yapmam zaten dediğiniz gibi o paraya gidr başka bişey alırım

hyundai ye 1 lira para vermem...

Geri