Bu jantin markasini bilen varmi

önü supra gibi aynı:D

fx coupe nin 1.6sına bindim ve hiç beğenmedim açıkçası fos çıktı araba

fx coupe nin 1.6sına bindim ve hiç beğenmedim açıkçası fos çıktı araba
ben bir türlü binemedim şu araca ya..
cok merak ediyorum..

dışından gördüğün izlenimi içinden motorundan bekleme hiç binersen
ben kısmet 1.6 sına bindim hep yada sürdüm hatta az kalsın zamanında ilk gelen 93 model scoupe serisinden bir tane 5 milyara alıyordum sunrooflu falan sırf lpg lik kullanmak için sonra motor aldım..

coupe scoupe fxcoupe 1.6 ları yaramaz zaten eski nesil 1.6 larda accent daki motor kullanılıyordu yani tamamen ekonomik amaçla üretilmiş bassanda gitmeyen bir motor yenileri bilmiyorum ama yenilerde gitmiyor araç tamamen görüntü olsun ama ekonomik olsun basdınmı gitmesin tarzında yapılmış bir araba 2.0 ları iyi diyorlar sürmedim bir yorum edemiycem o yüzden ama 2.0 larıda pahalı o paraya alınmaz hyundai..

içi dışı manyak bi araba. 6 takla atmışı geldi ben çalışırken, inanın hayatımda öyle şase öyle sağlamlık görmedim. 4 kişi burnu kanamadan çıkmış. arabada ne motor var ne bagaj. sadece yolcu bölümü.
hyundai merkezden sölemişlerdi 1,6 yı türkler için koymuşlar (vergi avantajı).

alttakide patronumun oğlunun arabası. 2,7 motor çift turbo vs 700den fazla beygir veriyor. 240la giderken çınarcık yolunda tarlaya uçmuşdu.

Ekli dosyalar

• Resim 001.webp
    Resim 001.webp
    52 KB · Görüntüleme: 26
  • Resim 002.webp
    Resim 002.webp
    52.5 KB · Görüntüleme: 25
  • Resim 003.webp
    Resim 003.webp
    62.9 KB · Görüntüleme: 24
  • Resim 004.webp
    Resim 004.webp
    50.8 KB · Görüntüleme: 22
  • Resim 005.webp
    Resim 005.webp
    52.7 KB · Görüntüleme: 23
resimlere devam

Ekli dosyalar

• Resim 006.webp
    Resim 006.webp
    54.7 KB · Görüntüleme: 21
  • Resim 007.webp
    Resim 007.webp
    58.9 KB · Görüntüleme: 18
polat bende onu diyorum zaten aracın 1.6 sı gitmiyor 2.0 ı iyi gidiyormuş ve haliyle 2.0 üstüde iyi gider ama 2.0 benim bildiğim sıfırı 67 milyar civarı olması lazım sıfır 1.6 sı 38 milyar filandı zaten..

yani 67 milyar gibi iyi bir paraya çıkdımmı hyundai kesinlikle skalamda yani listemde olmaz gerekirse gider bir yaşında falan güzel bir m technic yada s line alırım honda s2000 lere bakarım ama hyundaiye o parayı yatırmam açıkcası.. adı bile out hyundai :D aklıma direk araba dışında er şey geliyor kepçe monitör :D :D

Jant bizim mahallede bi accord da var ama benim tarzıma hitap etmiyor beğenmiyorum ben :(

ayrıca bu fx coupe yerine 406 coupe yi tercih ederdim ben olsam..

Güzel bir araç değil çok abartı..Ibherdesgin marka boykit var,jantları bilmiyorum..Ancak dikkatli bakarsanız resimlere digimod oldugunu görürsünüz,photoshop yani.

Yeni FXler yalnız çok deli :)

ben zaten 2. el alcam ama 2.0 lar yinede pahalı bakalım hala kararsızım istediğin gibi bi araba bulmak heleki 2. elde çok zor oluyor

Geri