Bu Janta ne dersiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Realist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eğer aracın gümüş gri, beyaz yada siyah ise emin ol dehşet olur.. Takılmış halini bizzat yakından gördüm.. İyi bir tercih bence

çok güzel olur ancak arabayı oldukça yere indirmeniz lazım.o zaman cam filmi, kapı kolları ıvır zıvır boyama ile mükemmel olur

16 fena değil.. 17 ile güzel olabilir.. ama ofseti vs. iyi ayarlamalısın.. en az da 35mm basman gerecek aracı yere.. biraz apaçi bi yorum oldu ama kusura bakma :D

Lensoyu Daha Önce Duymuştum Ama Jant Çok Güzel...:good:

jant benimde hoşuma gitti fiyat biraz pahalı araştırıcam onu bi deneriz ya olmadı takmayız evet arabayı yere felan basıcazde öyle çok değil buranın yollarına gitmez çok basık arkadaşta var honda civic yere aşırı basık 18 jantlar felan kasislere çapraz giriyoruz mecburiyetten 5 cm yaya yeterli olur diye düşünyorum?

hocam jant güzel marka güzel ama 16 inç yerine 17 düşün derim küçük kalacak sonrada niye 16 aldım diyeceksin fiyat,ta pahalı 16 17sine 800den fazla verme derim

hocam jant güzel marka güzel ama 16 inç yerine 17 düşün derim küçük kalacak sonrada niye 16 aldım diyeceksin fiyat,ta pahalı 16 17sine 800den fazla verme derim

Abi jant 17 zaten fiyat evet biraz pahalı fakat araştırıcam Bursa civarını.Sadece marka bi problem çıkarırmı onu merak ettim

1000 liraya arabaya deri döşeme yaptır jant alacağına

rakam çok fazla sen bana 500 lira daha ver sana ronal turbo satayımmm
Jant apaçi direk

Geri