bu ınsıgıa nasıl boyle???

Allah seni inandırsınki bu araba HB yani hatch back. Ama şimdi aklıma geldide Hot hatch de olabilir. Silecek de varya . Belkide adamlar Liftback niyetiyle tasarladılar bunu kime niyet kime kısmet oldu. Ama şunu diyebilirimki bu araç station wagon değil çünkü station wagonlarda silecek olmuyor genelde. Yoo silecek onlarda da var. Ama HB bu ya eminim ben...

bak ikilemde kaldım şimdi.. ya sw nin yeni versiyonu ise ???

adam haklı beyler...

bu nasıl insignia ???

bak ikilemde kaldım şimdi.. ya sw nin yeni versiyonu ise ???

Oow o zaman yandığımızın resmidir. Sport tourerlarda silecek varmıydı ya. Ama Hb diyesim geliyor buna. İç sesim öyle diyor. Salla ya önemli olan silecek burda arabanın ne olduğu mühim değil...

iç ses dedin de sport tourer ları ne araba ama.. bi-turbo olanı özellikle yani hb den sonraki favori kasadır benim icin.. hem sileceği de var..

Konu başlığı değişsin bu nasıl silecek olsun, yönetimin dikkatine ...

oyle demeeee...

muhendisler once sileceği tasarladı.. sonra dediler bu sileceğe en güzel hangi araba gider.. derken insignia böyle doğdu. sonra baktılar sileceğe pek yakışmıyor notchback kasa.. dediler heç ya ne olacak.. ?!?!?!?!?!? aha heç dedin dedi !

derken bizim mühendisler böyle böyle hadi hb olsun dediler..bunu bi adolf hitler bilir bi de ben. ..şşş kimseye söylemeyin bak kırılırım. silecek gibi :D

silecek sizin olsun arbayi bana verin raziyim :D

Ama sileceği çıkarırsak arba HB olmaz coupe görünümlü sedan olur o zaman işler iyice karışır. Bu konunun sonu gelmez. Bence silecek kalsın araba HB çünkü...

intihara sürükleniyorum !!!!???!!!

bu nasıl insignia böyle ???!!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!!!11111111111111111111

Hehehe harbi ya bu nasıl insignia böyle. İnsanları bir çıkmazın içine sürükledi. Kaos ortamı oluştu. Tasarım hatası var bunda ama sileceği baz alarak bu araba HB yani hatchback diyorum ben yinede...

Geri