Bu İnsanları Ne Yapmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
egzoz takıp video çekmenin nesi kötü anlayamadım biraz açıklayabilirmisiniz lütfen? ben modifiyeci oldugum için savunmuyorum bunu yanlış anlamayın lütfen ama modifiyeci olup sizin sandığınız gibi dip gaz gitmeyip,heryerde drift yapıcam sanmayıp,makas atmadan,sesi son ses açmadan,sağa sola bakınmadan giden modifiyeli araç sahipleri de var benim gibi.ama bi kaç tane kendini bilmez yüzünden modifiyeye bakış açısı doğal olarak sizin söylediğiniz cümle ile paralel gidiyo malesef.bende egzozumun ve arabamın videolarını fotoğraflarını çekerim,arabamın sesini dinlerim kimseyi rahatsız etmeden garajımda. bu iş video çekmek,egzoz takmak,turbo,intake,ses sistemi falan filan işi diil.bu işleri keyif için yapıp kimseye zarar vermicek şekilde kendisini ve kendisi gibi beğenisi olan insanlarla güzel zamanlar geçirmek için yapanlar var sırf hobi için. etkilenen etkileniyo diyiceksiniz çok haklısınız ama bu kişisel bilinç ile alakalı,kişinin kendisine ve çevresine olan saygısı ve düşünceleriyle alakalı.arabasına işlemler yapıp yada yapmayıp bu farketmez, ortalıkta tehlike saçanlar malesef var,bilinç ve saygı yoksunu insanlar var. Lütfen herkesi aynı ölçüde değerlendirmeyin.[düşüncenize ve size saygı duyuyorum]teşekkür ederim.konuyu dağıtmak istemezdim özür dilerim herkesten.herkese keyifli forumlar dilerim.
neyse efe konuya hakim olman dileğiyle!..

mustafa kusura bakma cevap işte vermeden olmuyor!..

Son düzenleme:
yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bi sorun yaşandı.aynı şeyi savunuyomuşuz aslında İbrahim ile..mesajlarımızı okuyanlar sorun var sanmasın lütfen.

yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bi sorun yaşandı.aynı şeyi savunuyomuşuz aslında İbrahim ile..mesajlarımızı okuyanlar sorun var sanmasın lütfen.

yanlışı ben anladım :rolleyes:

non che problemo İbrahim;)

geçmiş olsun Mustafa tekrardan.

teşekkürler arkadaşlar. babam 80-90 gibiymiş hızı diyo... ağzım açık kaldı...

Çok geçmiş olsun.

Geri