Bu İnsanları Ne Yapmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

marikan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün itibari ile yaz okulum bitti ve akşam memlekete geldim. bi de ne duyayım gelir gelmez. 1 hafta önce babanneme araba çarpmış. evin önüne kamyonla karpuzcu gelmiş. babannem de aşağı inip karpuz almış ve eve gidiyomuş. sokak arasında baya hızlı gelen bi araç bayana çarpmış. duyduğuma göre bayanın beli kırılmış. neyse bayana çarpıktan sonra duramayıp kaldırıma çıkmış ve kaldırımda yürüyen babanneme çarpmış:mad: Allah'tan durmaya yakın bi anda çarpmış. babannemi biraz fırlatmış ama bişe olmamış. Bide utanmadan kaçmış haşat olmuş o araçla. lastik filan yarılmış. alt takım pert... asıl olaya gelelim evet inanmayacaksınız ama olayın kahramanı 16 yaşında bir çocuk... artık böle insanlara ne denir bilmiyorum. söleyecek söz bulamıyorum. sokak arasında o kadar hız yapmak hangi mantığın eseri acaba? yada o yaştaki çocuğuna araba veren baba hangi akla hizmet ediyor çok merak ediyorum. yorumu sizlere bırakıyorum söylecek çok sözüm var ama böle insanlara değmez sanırım:mad::mad:

öyle yapmasınlar diye o yaştaki çocuklara ehliyet verilmiyo,
yazık, bi kadıncağızın beli kırılıyo, babaanneniz de ciddi yaralanabilirdi, ona arabayı veren, izinsiz aldıysa o cesareti veren babada kabahat, çocuk yetiştirmeyi bilmiyolar...

çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Mustafa...Beli kırılan kadında muhtemelen sorumsuzluk yüzünden sakat kalacak...Allah onada şifa versinn...

kötü bir durum devir değişti artık ya bizim mahalledede bakıyorum küçücük cocuklar cahilce araba kullanıyolar ama hep birilerini örnek alıyorlar artık yeni nesil çocuklara laf söylenilmiyor sokakda görüyorm adam annesini babasını dinlemez haldeler:S

gecmiş olsun nasıl sorumsuzluk ya

anlatmaya çalışıyoruz ama işte adamlar egsoz takıp video dahi çekiyorlar!.. bizde artık kavga etmekten sıkıldık!.. Kimsenin sesi çıkmıyor napalım?? bizde altına yorum yazıyoruz!..

saolun arkadaşlar. diğer bayanın durumu çok kötüymüş. yazık ya beli kırılmış bacakları filan çok kötü diyolar:(

Mustafa arkadaşım babaannenize ve size çok büyük geçmiş olsun,Allah korumuş.umarım ciddi bişey yoktur.diğer hanımefendininde beli kırılmış diyosunuz malesef,hayatı resmen alt üst olmuştur..büyük sorumsuzluk örneği.ehliyeti olmayan 16 yaşında bi çocuğa araba veren aile yada büyüklerinde suçun çoğunluğu.bilinçsiz ve çevreye zarar verebileceğini düşünmeyen insanlar var ve malesef bunlar birde ebeveyn oldukları zaman malesef bu tip sonuçlar ortaya çıkıyo.

anlatmaya çalışıyoruz ama işte adamlar egsoz takıp video dahi çekiyorlar!.. bizde artık kavga etmekten sıkıldık!.. Kimsenin sesi çıkmıyor napalım?? bizde altına yorum yazıyoruz!..

egzoz takıp video çekmenin nesi kötü anlayamadım biraz açıklayabilirmisiniz lütfen? ben modifiyeci oldugum için savunmuyorum bunu yanlış anlamayın lütfen ama modifiyeci olup sizin sandığınız gibi dip gaz gitmeyip,heryerde drift yapıcam sanmayıp,makas atmadan,sesi son ses açmadan,sağa sola bakınmadan giden modifiyeli araç sahipleri de var benim gibi.ama bi kaç tane kendini bilmez yüzünden modifiyeye bakış açısı doğal olarak sizin söylediğiniz cümle ile paralel gidiyo malesef.bende egzozumun ve arabamın videolarını fotoğraflarını çekerim,arabamın sesini dinlerim kimseyi rahatsız etmeden garajımda. bu iş video çekmek,egzoz takmak,turbo,intake,ses sistemi falan filan işi diil.bu işleri keyif için yapıp kimseye zarar vermicek şekilde kendisini ve kendisi gibi beğenisi olan insanlarla güzel zamanlar geçirmek için yapanlar var sırf hobi için. etkilenen etkileniyo diyiceksiniz çok haklısınız ama bu kişisel bilinç ile alakalı,kişinin kendisine ve çevresine olan saygısı ve düşünceleriyle alakalı.arabasına işlemler yapıp yada yapmayıp bu farketmez, ortalıkta tehlike saçanlar malesef var,bilinç ve saygı yoksunu insanlar var. Lütfen herkesi aynı ölçüde değerlendirmeyin.[düşüncenize ve size saygı duyuyorum]teşekkür ederim.konuyu dağıtmak istemezdim özür dilerim herkesten.herkese keyifli forumlar dilerim.

kötü olmuş, geçmiş olsun..muhtemelen çocuk aracı ailesinden habersiz ,kaçırmıştır

:good::good::good:sana katılmamak elde değil efe çok hakılsın ben zaten geçen bi konudada yazdım bunu fakat uğraşmaya değmiyor işte herkes bildiği kafa aynı devam ediyor ...

Mustafa arkadaşım sizede çok çok geçmiş olsun (ve o bayanada) allah daha beterlerinden korusun :rolleyes:

Mustafa arkadaşım babaannenize ve size çok büyük geçmiş olsun,Allah korumuş.umarım ciddi bişey yoktur.diğer hanımefendininde beli kırılmış diyosunuz malesef,hayatı resmen alt üst olmuştur..büyük sorumsuzluk örneği.ehliyeti olmayan 16 yaşında bi çocuğa araba veren aile yada büyüklerinde suçun çoğunluğu.bilinçsiz ve çevreye zarar verebileceğini düşünmeyen insanlar var ve malesef bunlar birde ebeveyn oldukları zaman malesef bu tip sonuçlar ortaya çıkıyo.

egzoz takıp video çekmenin nesi kötü anlayamadım biraz açıklayabilirmisiniz lütfen? ben modifiyeci oldugum için savunmuyorum bunu yanlış anlamayın lütfen ama modifiyeci olup sizin sandığınız gibi dip gaz gitmeyip,heryerde drift yapıcam sanmayıp,makas atmadan,sesi son ses açmadan,sağa sola bakınmadan giden modifiyeli araç sahipleri de var benim gibi.ama bi kaç tane kendini bilmez yüzünden modifiyeye bakış açısı doğal olarak sizin söylediğiniz cümle ile paralel gidiyo malesef.bende egzozumun ve arabamın videolarını fotoğraflarını çekerim,arabamın sesini dinlerim kimseyi rahatsız etmeden garajımda. bu iş video çekmek,egzoz takmak,turbo,intake,ses sistemi falan filan işi diil.bu işleri keyif için yapıp kimseye zarar vermicek şekilde kendisini ve kendisi gibi beğenisi olan insanlarla güzel zamanlar geçirmek için yapanlar var sırf hobi için. etkilenen etkileniyo diyiceksiniz çok haklısınız ama bu kişisel bilinç ile alakalı,kişinin kendisine ve çevresine olan saygısı ve düşünceleriyle alakalı.arabasına işlemler yapıp yada yapmayıp bu farketmez, ortalıkta tehlike saçanlar malesef var,bilinç ve saygı yoksunu insanlar var. Lütfen herkesi aynı ölçüde değerlendirmeyin.[düşüncenize ve size saygı duyuyorum]teşekkür ederim.konuyu dağıtmak istemezdim özür dilerim herkesten.herkese keyifli forumlar dilerim.

Geri