BU GSI yi bilen varmi?

94 ler zaten SFI

bende vardi daha evelden bir 94

simdi bi arkadas ariyor- ben almicam. benim zaten Bertone Turbom var ve memnunum

taner abim bu arac gidip kendim bizzat baktım gözümle gördüm bi sfici olarak üzülerek belirtmek isterim ki iş cok aracın bel altı boya yapılacak tavan vernik atıkları mevcut boya şart degişen ön kaput ön panel ama şaselerde bişey yok ön sol far fikseyi kırık panjur iptali yapmışlar sorma orasını nasıl zaten icde sol koltuk kornik zaten biliyorsun deri kaplamışlar ama yırtık tavan halası bohca misali sallanıyor koltuk kafalıkları kırık aynalar 96 astraların aynaları alan kişi öle almış en önemli nokta motoru cigerli mi deil abim 1 2 3 pistonlar kacıyor 4 piston tam calışıyor komperasyon ölcümün yaptırdim 1 2 3 pistonların komperasyon ölcümü 11 ve 12 normalde 14 falan vermesi lazım aracın baktıgıdırım serviste zaten bu tip araclarla ilgileniyordu saolsunlar benimle de ilgilendiler yani aracın yapacagı fiat bu deil ben boyasında da deildim esasında ama motoru hayal kırıklıgı yarattı bende arac bu şekilde konuyuda yeni gördüm inşallah bakmaya gitmemişsinizdir 8500 kilomtre yazıyor onuda sölim sana sadece arac sibop kesmiş ondan dolayı üstü kapaktan hafif bi şekilde cnc gecmişler o kadar arac bu şekilde gerisi size kalmış bi durum başka bişey sormak istersen yazarım abim saygılar ....

Taner abi arabaya baktımda kendini satıyor. param olsa kaçırmam Türkiye'ye sayılı girdi bu arabalar corsanın gsi side. doch motor var üzerinde ama motor gücü düşük ben o motorları 156 HP olarak biliyordum. ama o motor kalitelidir bir çok motora göre och motorlara göre 2 kat daha iyi olduğu doğrudur. Baştaki D harfi double demek. yani och motorun 2 kat daha iyisidir

OHC= Üstten tek egzantirikli
DOHC=Üstten çift egzantirikli demek;)

arabayi aradigimiz arkadas Saxo VTS aldi kendine

konu kapatilabilir

Geri