bu gece saatlerimizi geri almayı unutmayalım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LND

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yaz saati uygulaması sona eriyor....

Yaz saati uygulaması bu gece sona eriyor. Gece saat 04.00'de saatler 1 saat geri alınacak. Yaz saati uygulamasına 25 Mart 2007 Pazar günü geçilirken, saatler 03.00'de bir saat ileri alınmıştı.

Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yapılan uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, 7 Mart tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştı. Buna göre yaz saati, bir başka deyişle 'ileri saat' uygulaması, 25 Mart Pazar günü saat 03.00'de saatlerin bir saat ileri alınmasıyla başlarken, 28 Ekim Pazar günü saat 04.00'de saatlerin 1 saat geri alınmasıyla sona erecek.

1 geri 1 ileri bıktım be yauuu:D

ne güzel sabah 1 saat fazla uyuyacaz :D

git gide saatleri artık sabaha karşı ayarlıcaz :) 3-4-5 :) hep merak etmişimdir gerçekten tam saatini bekleyipte saatini o vakitte ayarlayanlar varmı acaba?? ben hiç bekleyemem yatarken ayarlarım bütün saatleri.

ben geceleri yatmadığım için ayarlıyorum:)

Ne Güzel Millet 1 Saat Fazla Uyucam Diye Seviniyor
Bizim 2 Cocukta Bizi Hic Uyutmadiği Için Bizi Ilgilendiren Bir şey Yok

http://www.tema.org.tr/ katılıma çağırıyorum

belkide gerekli ama her yerde görünce sinirlerimi hoplatan mesajlar atmamaya cagırıyorum bende sizi.

sayın '06UF'

Ne Güzel Millet 1 Saat Fazla Uyucam Diye Seviniyor
Bizim 2 Cocukta Bizi Hic Uyutmadiği Için Bizi Ilgilendiren Bir şey Yok

:kop: :kop: :kop:

Katılıyorum İbrahim.. 5 Saat geri alınsada farketmez :D

git gide saatleri artık sabaha karşı ayarlıcaz :) 3-4-5 :) hep merak etmişimdir gerçekten tam saatini bekleyipte saatini o vakitte ayarlayanlar varmı acaba?? ben hiç bekleyemem yatarken ayarlarım bütün saatleri.

:kop: :kop:

Geri