bu gece benzine yine zam 22.12.2010

Arabamın arka camına yapıştırdığım:

"Bu araçta dünyanın en pahalı akaryakıtı kullanılmaktadır" yazısına 10 kişiden 5 i uçak yakıtımı kullanıyor abi bu, 4 ü; ne demek abi bu sorularıyla beni gererken sadece biri olayı anladı.Neredeyse sökecem artık :D

ankara/yenimahalle vede kırsal motorin :D petrol ofisi litre fiyatı :)
araba 2400 motor olunca yakıtıda güzel oluyo :D

Gereksiz,Kastı aşan,Siyasi içerikli mesajlar silinmiştir.

Eurodiesel 3.30 olmuş :mad::mad::mad::mad:

Epi topu mazot bu ya, benzin üretimi sırasında oluşan atık. İkinci sınıf yakıt. Altın değerine bindi vergiler yüzünden.

Epi topu mazot bu ya, benzin üretimi sırasında oluşan atık. İkinci sınıf yakıt. Altın değerine bindi vergiler yüzünden.

Çetin abi mazotun adı gerçekten "ATIK" olsa bu yüzsüzler ona da zamı ballı ballı ilan ederler. "ATIK fiyatları ..krş arttı" diye.
Böyle bir memleket bir tane daha yok işte Tek Türkiye'm. Devlet firmalarla zamları konuşurken zam yiyen Türkiye'm.:rulet:

Avrupada euro dizel benzinden pahalı. Ülkemizdede böyle olacak zaten sonunda. Ben LPG deki cevheri farkeden devletin oraya çok geçirmesinden korkuyorum. Düşük emisyon nedeniyle yakın geleceğin yakıtı lpg olacak. birde hybrid ve elektrikli araçlar.

Şimdi ortaya atık lafını atmanın ne alemi var ki? Aman ha, birileri duymasın hemen bundan da ekstra para almaya başlarlar, zaten önlerinde cillop gibi bir örnek de var.:kop: (hani su faturalarına ilave edilen atık su parası varya)

hehe hadin bu sefer dizele geldi diye sevinenler :D
deponuzu fullayin yarin benzine yine geciyor :D
alisin artik buün bize yarin size hatir soracak :D
yarin bak diyorum benzine geliyor bu aksam doldurun 4 gün sonra biz dizelciler

Ankara'da 3.33 :D yetmez 3.33, 4.44 olsun..

Geri