Bu egzos nasıl yapılır,ne kadar a malolur.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla yaptım ama pek ii olmadı yapmya yapmaya hamlaşmışım :)

dsc01171uu3copyji1.jpg

etek azcık kesilip içeri gömülse daha mı iyi olur acaba??

Burak Bey çok teşekkür ederim...Allah razı olsun....

Nasıl olmuş yaptırsam mı?

senin arabanın arkasında astra 2.0 yazıyo galiba:)1.6 yı söküp 2.0 mı yazdırdın?:)bana sorarsan ikili de olabilir , tekli de olabilir.ama bence şeklini değiştirmelisin.zevk meselesi:)yinede fena durmuyo

senin arabanın arkasında astra 2.0 yazıyo galiba:)1.6 yı söküp 2.0 mı yazdırdın?:)bana sorarsan ikili de olabilir , tekli de olabilir.ama bence şeklini değiştirmelisin.zevk meselesi:)yinede fena durmuyo
HEHEHH çakma 2.0..Aksaray da çok aradım onu:)
Şeklini değiştir derken?

valla çakma 2.0 iyi olmuş aslında:)bende 2.5 cdx sport falan mı yazdırsam:P şeklini değiştir derken bunun daha basıkları falan oluyor ama şimdi tam anlatamıyorum.yani bu egzoz ucunun içinde sanki bir kat daha var.onların olmayanları.herhalde anlatamadım:)

valla çakma 2.0 iyi olmuş aslında:)bende 2.5 cdx sport falan mı yazdırsam:P şeklini değiştir derken bunun daha basıkları falan oluyor ama şimdi tam anlatamıyorum.yani bu egzoz ucunun içinde sanki bir kat daha var.onların olmayanları.herhalde anlatamadım:)

Anlamadım ama olsun:)

Uç çok sadece görüntü olarak güzel durur mu?
Sağ sol ayrı ayrı yada tek solda çift başlı da olabilir.Değer mi görüntü açısından?

valla ben beğendim çok güzel durmuş..

valla ben beğendim çok güzel durmuş..
Eyvallah sağol..Çoğunluk ne diyecek bakalım...

Anlamadım ama olsun:)

Uç çok sadece görüntü olarak güzel durur mu?
Sağ sol ayrı ayrı yada tek solda çift başlı da olabilir.Değer mi görüntü açısından?
valla sen seveceksen sorun yok ama değer bence.araba zaten güzel.görünüş baya iyi olur düşüncesindeyim

Geri