Bu egzos nasıl yapılır,ne kadar a malolur.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezgene

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş

AŞAĞIYA KENDİ ARACIMIN FOTOSUNU DA KOYDUM.bURAK SAĞOLSUN UĞRAŞMIŞ...SİZCE YAPTIRSAM MI?FİKİRLERİNİZİ ALAYIM...

Arkadaşlar resimdeki aracın egsozu çok hoşuma gitti.Aracım siyah olduğu için çok hoş duracağını tahmin ediyorum.Ama kafama takılan birkaç husus var.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1-Öncelikle araca nasıl monte edilir?kesme biçme işlem vs vs:p ..
2-Aracın sahibi arkadaş yakıt konusunda artış olmaz,sadece spor görünüm amaçlı demiş.Ne derece doğru?
3-Bu işlemi yaptırsam aracım garanti dışı kalırmı?Arıza verir mi?
4-Bana maliyeti ne kadar olur?
5-Nerede yaptırabilirim.
6-Aracına sonradan bu tür egsoz yaprıran arkadaşlar memnun mu?Karşılaştıkları problemler ,güçlükler neler?

Biraz uzun oldu farkındayım:)

Son düzenleme:
eksozun kendi başlığını böyle yapıp ;simetriğine de iikinci başlığı taktırabilirsin,yakıta etkisi olmaz; performansı etkilemez; güzel bi görüntü olur; garantiyi etkilemez bence; ama servisle konuş;sesi de arttırmaz;aragazlarda hafif farklı bi ses çıkarabilir...

arkadasım senın icin cok ugrastım ve bir grafikle anlatmak ıstedım.
kırmızı ıle gosterdıgım yerden itibaren sağa doğru devam eden yer senın egzozunun tamponun altında gozuken kısmıdır.

oradan kestirip 2. şemadaki gibi boru yaptırıp, mevcut susturucuna kaynak yaptırabılırsın. boylece orjinal egzozunu muhafaza etmiş olursun. sadece goruntu amaclı olmuş olur.
bu iş sana iskender usta ( maslak ataturk oto sanayı ) de 150 civarı bır rakama yapılabilir. tahmini fiyat verdim. orjinalliğinde bozulmamış olur.

egzozxq4.jpg

1-Öncelikle araca nasıl monte edilir?kesme biçme işlem vs vs:p ..
2-Aracın sahibi arkadaş yakıt konusunda artış olmaz,sadece spor görünüm amaçlı demiş.Ne derece doğru?
3-Bu işlemi yaptırsam aracım garanti dışı kalırmı?Arıza verir mi?
4-Bana maliyeti ne kadar olur?
5-Nerede yaptırabilirim.
6-Aracına sonradan bu tür egsoz yaprıran arkadaşlar memnun mu?Karşılaştıkları problemler ,güçlükler neler?

Biraz uzun oldu farkındayım:)

susturucuyla yapacaksan

1.kesilecek kaynak yapılacak
2.sesten gaza gelip basarsan yakıt artar..yoksa yakıta etkisi yok
3.sensörlere dokunmadan yaparlar arıza ışığı yakmaz...garantiyi bilmiyorum
4.susturucunun kalitesine göre 200+
5.maslak sanayi iyidir..iskender usta baya isim yapmıştır.
6.Trafik polisinin yanında baya ter dökersin..

yok sadece uç takıcam dersen
ucuza mal olur fakat diğer taraftakinden duman gelmez garip olur..

bu baya hesaplı olcak gibi susturucu duruyo sadece 2 başlık :)

ama ses performans ylan oldu :S

ezgene sen yaptır hele ucuz bişi olursa bende teklisinden yaptırırım belki:)

bence gerek kardeşim polisle karşılaşırsan kesin ceza yersin buda değmez sökersin,illada taktırcam dersen maslak sanayi iskender usta süperdir arkadaşın aracına yaptırdık 10 numara oldu,şimdiye kadar ceza yemedi ama polislerin yanından geçerken garibim bir tuhaf oluyor

arkadasım senın icin cok ugrastım ve bir grafikle anlatmak ıstedım.
kırmızı ıle gosterdıgım yerden itibaren sağa doğru devam eden yer senın egzozunun tamponun altında gozuken kısmıdır.

oradan kestirip 2. şemadaki gibi boru yaptırıp, mevcut susturucuna kaynak yaptırabılırsın. boylece orjinal egzozunu muhafaza etmiş olursun. sadece goruntu amaclı olmuş olur.
bu iş sana iskender usta ( maslak ataturk oto sanayı ) de 150 civarı bır rakama yapılabilir. tahmini fiyat verdim. orjinalliğinde bozulmamış olur.

egzozxq4.jpg
Abi helal olsun başka bişi diyemiyorum :D

Arkadaşlar sizden bişey daha rica etsem.Aracın fotosunu koysam photoshopla egsozlar nasıl durur ?biri benim için uğraşabilir mi?:)

işte foto...

Geri