Bu durumdan birsey cıkarmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

olciyak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
konu kapanmış beyler dagılalım :D

Son düzenleme:
önceki mesajlarına göre gayet normal bir topik, siz şikayetçi olmadıktan sonra niye bir ley çıksın. Ama forumda savcı vardır şimdi şikayet eder, yada bir vatandaş mesajın üzerine polise şikayet ederse bilemem.

Bence konu silinmeli ayrıca ...

Nasıl pskilojidir, adamı kesecekken aynı araç ile kaçmak iyi güldüm. Bi şey çıkmaz, korkmayın, memlekkette o kadar faaili meçul, kaçak, köçek dava varken, sizinle uğraşana ne demeli. Görüntü alınacak, kimlik tespiti yapılacak, çağrılacak, davacı yoksa kamu davası açılacak da vs..
Bundan bi şey çıkmaz, korkmanız gereken bıçaklı dolaşmanız, arkadaşınıza bıçak çekebilme durumuna gelmenizdir. Kendinizden ve Allah tan korkun, gerisinden bir şey çıkmaz. İlerde ya kesersiniz yada sizi keserler.

Nasıl pskilojidir, adamı kesecekken aynı araç ile kaçmak iyi güldüm. Bi şey çıkmaz, korkmayın, memlekkette o kadar faaili meçul, kaçak, köçek dava varken, sizinle uğraşana ne demeli. Görüntü alınacak, kimlik tespiti yapılacak, çağrılacak, davacı yoksa kamu davası açılacak da vs..
Bundan bi şey çıkmaz, korkmanız gereken bıçaklı dolaşmanız, arkadaşınıza bıçak çekebilme durumuna gelmenizdir. Kendinizden ve Allah tan korkun, gerisinden bir şey çıkmaz. İlerde ya kesersiniz yada sizi keserler.

olcay için bunlar normal 4-5 aydır yazdıklarına göre hiç garipsemedim Emre bey, su testi su yolunda kırılmaz inşallah.

nolcak en fazla ölürdünüz bir sela öğlen namazınada gömerlerdi bir kaçınızı. kavga edilir bir an sinir harbi geçirirsin eyvallah en fazla bir iki tane vurursun oda normal değilde işte. bıçak nedir ya ? bende okuyorum bandırmada 2 tane olaya karıştım oda en fazla yumruklaşma oldu. oda küfür muhabbetine. ben ailemin oğlunuz bir kavgada bıçaklandı deme ihtimalini düşündüğüm için çok şeye eyvallah çekmeyi öğrendim tavsiyem sanada aynısını yapman ;)

Bir problem yok Abilerım yorumlara tesekkurler :) Bi sis farı baglantısı ıcın bıle yalvarırken kavga gurultu dedımı yorumların sonu gelmıyor , konu cop tenekesıne tasınabılır ;)

nolcak en fazla ölürdünüz bir sela öğlen namazınada gömerlerdi bir kaçınızı. kavga edilir bir an sinir harbi geçirirsin eyvallah en fazla bir iki tane vurursun oda normal değilde işte. bıçak nedir ya ? bende okuyorum bandırmada 2 tane olaya karıştım oda en fazla yumruklaşma oldu. oda küfür muhabbetine. ben ailemin oğlunuz bir kavgada bıçaklandı deme ihtimalini düşündüğüm için çok şeye eyvallah çekmeyi öğrendim tavsiyem sanada aynısını yapman ;)
Bandırmanın neresınden yahu :) KPL (kemal pireci lisesi) mezunuyum bilirsin ;)

sis farları nasıl olcay faydasını görüyon dimi ?

Bandırmanın neresınden yahu :) KPL (kemal pireci lisesi) mezunuyum bilirsin ;)
paşabayırdayım.ama valla 2 senedir bir tane okul adını bilmiyorum :D okul yurt hayal çarşı bana yetiyor :)

sis farları nasıl olcay faydasını görüyon dimi ?

abicim valla güzel ya :) onumu degılde yanları aydınlatıyor yan sanayı dıye heralde :D Hiç sıs farımız olmadı kı :D

Geri