konu kapanmış beyler dagılalım 

Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl pskilojidir, adamı kesecekken aynı araç ile kaçmak iyi güldüm. Bi şey çıkmaz, korkmayın, memlekkette o kadar faaili meçul, kaçak, köçek dava varken, sizinle uğraşana ne demeli. Görüntü alınacak, kimlik tespiti yapılacak, çağrılacak, davacı yoksa kamu davası açılacak da vs..
Bundan bi şey çıkmaz, korkmanız gereken bıçaklı dolaşmanız, arkadaşınıza bıçak çekebilme durumuna gelmenizdir. Kendinizden ve Allah tan korkun, gerisinden bir şey çıkmaz. İlerde ya kesersiniz yada sizi keserler.
Bandırmanın neresınden yahunolcak en fazla ölürdünüz bir sela öğlen namazınada gömerlerdi bir kaçınızı. kavga edilir bir an sinir harbi geçirirsin eyvallah en fazla bir iki tane vurursun oda normal değilde işte. bıçak nedir ya ? bende okuyorum bandırmada 2 tane olaya karıştım oda en fazla yumruklaşma oldu. oda küfür muhabbetine. ben ailemin oğlunuz bir kavgada bıçaklandı deme ihtimalini düşündüğüm için çok şeye eyvallah çekmeyi öğrendim tavsiyem sanada aynısını yapman![]()
paşabayırdayım.ama valla 2 senedir bir tane okul adını bilmiyorumBandırmanın neresınden yahuKPL (kemal pireci lisesi) mezunuyum bilirsin
![]()
sis farları nasıl olcay faydasını görüyon dimi ?