Bu durum çok ama çok rahatsız ediyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efeastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Efeastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Biz dünyanın en pahalı benzinini dünyanın en pahalı arabalarında kullanıyoruz..Yokmudur bunun bi çözüm yolu.Millet olarak elimizden hiçbirşey gelmez mi?
Şuna bi göz atın..
http://motors.shop.ebay.com/items/Cars-Trucks__W0QQBodyTypebe9b8ef8ZSedan4c10bdfQQModelYearf0c65f14Z20091774c7Q7c20081774c6Q7c20071774c5Q7c20061774c4Q7c20051774c3QQ_sacatZ6001QQ_dmptZUS_Cars_Trucks

Ben kocaman sedanlardan istiyorum 6 yada 8 silindir böyle homurtulu motor sesi olcak burda yani canım Türkiyemde imkansız kendilerinin 2 şer 3 er tane vardır orası ayrı ama insanların zevklerini engelliyorlar.Bu ülkede zaten herşeyden vergi kesiyorlar bu kadarmı aciz durumdayız bu paralar mı kurtarıyo bizi anlam veremiyorum.Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama aklıma geldikçe sinir harbi yaşıyorum.
Başınızı şişirdiysem kusuruma bakmayın...

Şikayet etmekte çok haklısın, çünkü resmen soyuluyoruz....:mad::mad::mad:

Forumda bi arkadasımız paylasmıstı bunu ama bizde asagıda ki zihniyet oldugu sürece daha cok soyuluruz.

Bu ülkede dört kişi yaşıyoruz aslında... Bunların adları da HERKES, BİRİSİ, HERHANGİ BİRİ ve HİÇ KİMSE ... Bir gün yapılması gereken çok önemli bir iş ortaya çıkmış... Ve HERKES,BİRİSİ'nin bu işi yapacağından eminmiş. Gerçi işi, HERHANGİ BİRİ de yapabilirmiş ama HİÇ KİMSE yapmamış. BİRİSİ bu duruma çok kızmış. Çünkü iş, HERKES' in işiymiş. HERKES, HERHANGİ BİRİ'nin bu işi yapabileceğini düşünüyormuş. Ama, HİÇ KİMSE, HERKES'in yapamayacağının farkında değilmiş. Sonunda, HERHANGİ BİRİ' nin yapabileceği bir işi, HİÇ KİMSE yapmadığı için, HERKES, BİRİSİ'ni suçlamış...

Forumda bi arkadasımız paylasmıstı bunu ama bizde asagıda ki zihniyet oldugu sürece daha cok soyuluruz.

Bu ülkede dört kişi yaşıyoruz aslında... Bunların adları da HERKES, BİRİSİ, HERHANGİ BİRİ ve HİÇ KİMSE ... Bir gün yapılması gereken çok önemli bir iş ortaya çıkmış... Ve HERKES,BİRİSİ'nin bu işi yapacağından eminmiş. Gerçi işi, HERHANGİ BİRİ de yapabilirmiş ama HİÇ KİMSE yapmamış. BİRİSİ bu duruma çok kızmış. Çünkü iş, HERKES' in işiymiş. HERKES, HERHANGİ BİRİ'nin bu işi yapabileceğini düşünüyormuş. Ama, HİÇ KİMSE, HERKES'in yapamayacağının farkında değilmiş. Sonunda, HERHANGİ BİRİ' nin yapabileceği bir işi, HİÇ KİMSE yapmadığı için, HERKES, BİRİSİ'ni suçlamış...

kesinlikle katılıyorum

Bunun çözümü gidip o ülkede yaşamak.

çok büyük motorlu arabaya gerek yok 2000 motor arabaya binmek bile insanın burnundan getiriliyor zaten vergilerle. benzin fiyatı sooonraki dava...

Bunun çözümü gidip o ülkede yaşamak.

İyide abi bi araba için gurbette yaşamaya değer mi yani?

Benim şaşırdığım konu bu kadar vergiye rağmen insanlar hala süper lüks arabalar alıp binebiliyor. Hatta biz bile 1.6 2.0 bile olsa araba alıp benzin koyup binebiliyoruz. Sadece bunları düşünürsek avrupada araba alan insanlara göre gayet zenginiz sanırım.

Kıbrısı mumla arıyorum 85 ytl ye depo fulluyordum

Geri