bu direkler neden bu kadar sert??

Konu başlığına istinaden ben cevap vermek istiyorum.
Direkler bu kadar sert ve sağlam olmasaydı da eğilip arabanın tavanına düşseydi daha mı iyi olurdu?? :(
Sağlam olması iyidir bence :)
Geçmiş olsun...

CengoCenk' Alıntı:
Konu başlığına istinaden ben cevap vermek istiyorum.
Direkler bu kadar sert ve sağlam olmasaydı da eğilip arabanın tavanına düşseydi daha mı iyi olurdu?? :(
Sağlam olması iyidir bence :)
Geçmiş olsun...
sağol kardeş sağol doğru söze ne denir gerçekten haklısın ama ben onu esprisine yazdım yanii ciddi ciddi sert olduklarından bahsetmedim

bence bişi yaptırma ole kalsın nazarlığı olsun

Benim gibi adamlar en ufak çizikte sıkıntı yapar. Eğer fastest89 de benim gibi ise kesin takmıştı o alana. Arabada da ilk gördüğü yer kesin orası oluyordur.
Yaptırmadan da rahat etmez...:)

geçmiş olsun kardeş

CengoCenk' Alıntı:
Benim gibi adamlar en ufak çizikte sıkıntı yapar. Eğer fastest89 de benim gibi ise kesin takmıştı o alana. Arabada da ilk gördüğü yer kesin orası oluyordur.
Yaptırmadan da rahat etmez...:)
valla içimi okudun kardeş bence rezil bi yer orası şuan arabayı satmama bile neden olabilir çok önemli benim için bu tip ayrıntılar bu arada böyle bir izde ön tamponda var ona nazarlık diyordum şimdi araba sanki kaza yapmış gibi oldu arkadan başka bir araba benim arabaya vurmuşda bende o vurmanın etkisiyle gidip öndekine vurmuşum gibi görünüyo( daha önce anadol geri geri gelirken çarptıı bana ve anadolun egzozst borusu tampona çarptı oradan yukarı doğruu kaydı egzost borusu, yukarı çıktı gitii sol farı kırdı)
ama karar verdim ikisinide hafif bi boyama işleminden geçireceğim

Geçmiş olsun . Bu takıntı yapacak kadar önemli değil .İşinin ehli olan bir kaportacı eskisinden faksız yapar tanpon sökülüp yeni den monte edilecek kırılan plastk sekmanlar yenilenecek Saç civataları değişecek olursa kendi orjinal başlılarını bul onları kullan . Tanponu taşıyan profilde eğilmiş olabilir oda düzelir .:(

üstad aynı yerde aynı şişlik ve hafif boya çizikleri bende de var...nazarlık olsun diye yaptırtmadım...Bence elletme...

bi macun bi boyayaya bakar :) gecmiş olsun

Geri