bu cizik kapanırmı?

opelim2008

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
gecen arabamı sürttüm arkadaslar bu cizik kaldı acaba bu cizik kapanırmı boyacı macunla flan olur dedi ama nasıl yapcaklar beyaz macunmu kullancaklar orjinali gibi yaparıs dediler ama ben yada baska boyacıyamı göstermeliyim bilimiomm

cizik asgıda

ezik yerin onarılması gerek ilk önce daha sonra da zımparalayarak o bölgedeki boyayı kaldırcaklar.en sonunda da lokal boya.orj gibi olur.
bence bu şekilde.

usta bu anca dogrultma ıle olur lokal boya ıle ama gusel bı ustaya gotr fırın boyayı attıgında hıc bellı bıle olmaz ıscılık cok onemlı

dr. vinly yi tavsiye ederim iyi işçilik çıkarıyolar fiyatlarda iyi bende daha derin bi göçük var pazartesi hallettiricem.

arkadaşım bu olay sadece kaportaya girmesi gerek yapılan işlemler saece verniğine yarar

Bence çok rahatsız etmiyorsa götürme kaportacıya falan. İşçilik falan ne kadar iyi olsada aracın boyandığı hemen anlaşılıyor. rengi %100 tutturamıyorlar. En basıt çözüm rutuş yaparsın onuda kendin bile yaparsın. Git arabanın renginde ore al ve çok yaydırmadan çiziği kapat. Olmadımı asetonla silersin çıkar. Hemde 1-2 liralık bir iş. Bence denemeye değer.
Ben kendi aracımda küçük taş izlerini öyle kapıyorum. Servisin yaptığı rütüşla aynı

Ahmet Altınçubuk

bence çok rahatsız etmiyorsa götürme kaportacıya falan. Işçilik falan ne kadar iyi olsada aracın boyandığı hemen anlaşılıyor. Rengi %100 tutturamıyorlar. En basıt çözüm rutuş yaparsın onuda kendin bile yaparsın. Git arabanın renginde ore al ve çok yaydırmadan çiziği kapat. Olmadımı asetonla silersin çıkar. Hemde 1-2 liralık bir iş. Bence denemeye değer.
Ben kendi aracımda küçük taş izlerini öyle kapıyorum. Servisin yaptığı rütüşla aynı

ahmet altınçubuk

+1000

arkadaslar dün aracımı götrdüm gösteriyom yok işte arac söle kaportacıya gircek iste ordan bize gelcek yok söle yapcaz yok böle boyucaz yagmur yagarsa ertesi gün alırsın hemen bizim bi boyacı vardı adalı lakablı gittim ona dedimki abi nasıl yapcaz hallederiz dedi hemen aldı macunu yerler bi sürdü arka kapıdada vardı bi sürdü 2 ker macunladı sonra bide pembe bisi sürdü bi baktım kurudu bi zımpara hafif gazetele diger yerleri kapattı benim arabanın boyasından getirdi bi sıktı 3 kere bi gecti yemin ederim tillahı bile anlayamaz o kadar güzel yaptı ne kadar dedim borcumuz ver bisi dedi gittim 20 ytl verdim yetermi dedim yeter dedi allah razı olsun ismail abiden digerleri 50 ytl kaportacı 100de boyacı 150 istyolardı ismail abi 20 ytl ye halletti :) fotları aksam üstü koyarım

İnşallah dediğin gibidir. Birde araban temizken güneşte bak oraya. Eğer aracın metalikse mutlaka belli olur. Araçların renkler zamanla güneşte kaldığı için ve bunun gibi sebeplerden doyayı soluyor veya adı ne ise, bu rengide birtürlü tutturamıyorlar ama inşallah seninkinde böyle birşey yoktur. İzmirde malesef böyle ve iyi usta bulmak mümkün değil. Sen bu adamın adresini falanda ver bize. Günün günü var. Hatta benim bagaj kapısında bir çukur var bende yaptırayım.

Ahmet Altınçubuk

Geri