16 May 2012 #1 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Arkadaslar merak ettım cam dugmesı bozulursa nasıl sökuluyor acaba resimdeki çıta yerinden cıkıyormu elimle biraz yokladım ama gelmedi..
Arkadaslar merak ettım cam dugmesı bozulursa nasıl sökuluyor acaba resimdeki çıta yerinden cıkıyormu elimle biraz yokladım ama gelmedi..
16 May 2012 #2 A aktaş Bilgi Girilmemiş Ynt: Bu çıta yerınden cıkıyormu bülent abi bozulmadan önce gerek varmı böle şeylere
16 May 2012 Konuyu Başlatan #3 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ynt: Bu çıta yerınden cıkıyormu aktaş link' Alıntı: bülent abi bozulmadan önce gerek varmı böle şeylere Genişletmek için tıkla ... burak inat ettım sokecem onu ordan merak
Ynt: Bu çıta yerınden cıkıyormu aktaş link' Alıntı: bülent abi bozulmadan önce gerek varmı böle şeylere Genişletmek için tıkla ... burak inat ettım sokecem onu ordan merak
17 May 2012 #4 E emreaarslan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Şub 2012 Mesajlar 195 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Ynt: Bu çıta yerınden cıkıyormu bi tornavidayla giriş abi sen oraya
17 May 2012 Konuyu Başlatan #5 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ynt: Bu çıta yerınden cıkıyormu emreaarslan link' Alıntı: bi tornavidayla giriş abi sen oraya Genişletmek için tıkla ... elımle asıldımda bıde cıkmıyan bıseyse elımde kalmasın dedım neyse servıse sorarız artık ona gore asılalım
Ynt: Bu çıta yerınden cıkıyormu emreaarslan link' Alıntı: bi tornavidayla giriş abi sen oraya Genişletmek için tıkla ... elımle asıldımda bıde cıkmıyan bıseyse elımde kalmasın dedım neyse servıse sorarız artık ona gore asılalım