Bu bilyeyi gören, tanıyan opel dostluğu adına haber versin

ÇAVDAROĞLU

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
14 Kas 2008
Mesajlar
239
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
trabzonda hangi servise gidiyorsunuz,,bende yeni geldim trabzona halen bir servis ayarlayamadım,,tavsiye edeceğin biryer varmı?

Ne yalan söyleyeyim hiçbirini tavsiye etmiyorum. Şu anda yetkili servise gidiyorum. 6 yaşını dolduran opellere %25 indirm var.Parça ve işçilik özel servisten daha ucuza geliyor, parçaların tamamı orjinal (şu an için ama ileride ne olur bilmem). Hem de tüm parçalara 2 yıl garanti veriyorlar. Ben 2 yıldır gittiğim bir özel serviste belki de 1500-2000 lira harcadım fakat ne bir fatura ne de bir garanti belgesi tarafıma iletildi. Oysa yetkili servis taktığı 2 liralık ampulu bile faturaya yazıyor onun da garantisini veriyor.Maalesef böyle bir şey var. Özel servis bazen yan sanayi parça kullanıyor fakat fiyat olarak GM parça fiyatı (servis fiyatı) üzerinden parayı alıyor. Acemilik zamanlarında hiç unutmuyorum bir tane ön salıncak değişimi yaptırdım 90 lira parça+ 30 lira işçilik = 120 lira paramı aldılar(2 yıl önce). Takılan parçanın ambalajında FULLPART marka yazıyordu hemen internette bir araştırma yaptım aynı parça internette 25 lira KDV dahil fiyatı vardı.Gerçekten çok tiksindim. Ticaret ahlakı çok ayrı bir şeydir."Az karda çok bereket vardır" tavsiyesine uygun, tam olarak ahlaklı bir servis henüz bulamadım. Bulan arkadaş varsa bize de haber versin.

Son olarak size tavsiyem ki ben genelde öyle yapıyorum eğer parça fiyatı çok uçuksa parçayı internetten alıyorum serviste taktırıyorum.
 

sas_sas

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
24 Mar 2010
Mesajlar
788
Tepki puanı
12
Puanları
18
Siteyi ziyaret et
Evet, Parcalarinizi kendiniz Internetden alin..
Ama dikkat, yanlis parca almayin..
 

ruhi32

Kayıtlı Kullanıcı
15-Burdur
Katılım
4 Kas 2009
Mesajlar
12
Tepki puanı
0
Puanları
1
Yaş
52
Siteyi ziyaret et
ben aracımı aldığımda tiriger setini değiştirdiğimde bu bilya içinden çıktı. Onun için tiriger setlerindeki bilyalardan biri olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde araştırırsanız belki yardımcı olmuş olabilirim.
 

M.YILDIZ

Forum USTA'sı
Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 Eyl 2006
Mesajlar
6,698
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
bılya tek parca gıbı dursada ıcının cıkması gerek yanı esas bılya ordan ayrılır bılyacıdan aynı ölcude bı bılya alıp ıcıne cakabılırsınız
 
Üst