Bu astra sizce nasıl fiyat olarak arkadaşlar ?

kaporta dan bahsetmemiş ama galiba sorunsuz. bence fiyat makul pazarlıkla biraz daha düşebilir. ayrıca bu araca bu resimler hiç yakışmamış açıları ve çözünürlük berbat. sanki saklamak için çaba harcamış...

fiyat fazla gibi... aracını baya seviyor olmalı... maksimum 37.000-37.500 eder bence...

sırf dizel diye neredeyse 40 bin tlyi bu araca yatırmak mantıksızlık olur bence. fiyat opele göre çok ama çok fazla.

aynı aracı 2012 de bayiden sıfır olarak ekstraları ile 38.000tl' ye aldık artık siz düşünün :) ben yorum yapmıyorum

bu arada bu aracın fiyatı piyasa fiyatının üstündemi altında mı bilmiyorum. yani sahibi fazla yazmış az yazmış demiyorum bu rakamlara daha güzel D segmenti araçlar alınabilir demek istedim.

40.000 liraya toyota auris 2012 model dizel otomatik 40.000 km de araç aldı arkadaşım bence çok fazla sonuçta 5 yıllık araba ve eski kasa

Dizel ve easytronic 1den 2ye geçmek eziyet olur :D Bencede fiyat çok fazla benzin+lpg olanı 30-32 ye alırsınız.

Çok pahalı

Farklı araçları değerlendirmenizi tavsiye ederim

Toyota da dizel tercih etmiyorum neden diye sorarsanız dizelinde hız sabitleyici yok böyle bir saçmalık var toyota da. O kadar para veriyorsunuz hız sabitleyici yok anahtarsız çalıştırma yok.

Geri