Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence Km az olan sanırım birinci araç, kaput hangi serviste ve neden dolayı değişmiş nasıl bir uygulama olmuş detaylı olarak araştırın. Resimleri falan var diyordu satan şahıs bunları inceleyin araçtaki değişim sadece burada ise diğer bölgelerde herangi bir işlem görmemişse biraz daha pazarlık yapıp bu aracı alabilirsiniz.
ilk olarak 2 aracında fiyatı yüksek ve km leride yüksek modelleride düşük. 2006 astra enjoy düz vites bodykit spor yay eksoz vs. modlu aracımı 25 e verdim 68binde kazasızdı hatta boyasızdı yeni kasa gelmesiyle dahada düştü fiyatları ona göre iyi araştırıp aracınızı alın buldum die hemen almayın benim fikrimce
ilk olarak 2 aracında fiyatı yüksek ve km leride yüksek modelleride düşük. 2006 astra enjoy düz vites bodykit spor yay eksoz vs. modlu aracımı 25 e verdim 68binde kazasızdı hatta boyasızdı yeni kasa gelmesiyle dahada düştü fiyatları ona göre iyi araştırıp aracınızı alın buldum die hemen almayın benim fikrimce
ewt arkadaşla bizde ya 2006 model bir astra H alacağız yada megan II extreme.. ama 2 aydan beri araştırıyorum kararsızım siz olsanız gerek güvenlik, konfor, performans hangisini önerirsiniz....