bu astra h alınır mı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ondercdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ewt arkadaşlar son aylarda araçlarda yaklaşık 2-3 bin liralık bir artış var ama arabasızda olmuyor mecburen almam gerekiyor. Öyle temiz değişensiz bir araçta kolay kolay bulunmuyor işte. 2005 model olan kmsi az olduğu için aklıma baya yattı aslında ama ekstradan lpgde takılacak cam tavanda yok:( ama acil araca ihtiyacım var ve içi bej olmalı bunlar gibi.

ewt arkadaşlar son aylarda araçlarda yaklaşık 2-3 bin liralık bir artış var ama arabasızda olmuyor mecburen almam gerekiyor. Öyle temiz değişensiz bir araçta kolay kolay bulunmuyor işte. 2005 model olan kmsi az olduğu için aklıma baya yattı aslında ama ekstradan lpgde takılacak cam tavanda yok:( ama acil araca ihtiyacım var ve içi bej olmalı bunlar gibi.
sizi anlıyorum, bende dışı siyah içi krem bir araç aramıştım. ancak şunuda unutmayın, bu özelliklere sahip araçların hem dışı hemde içinin bakım tutum ve temizlik ihtiyacı çok olur.

her mevsimde oluyor bu fiyat artışı, yalnız araba alırken içine sinmeyen arabayı almamak en iyisi.

parça değişmeyene al diyeceğim ama aralarında fiyat km ve model farkı var

ewt çabuk kirleniyor ama ben çok seviyorum bu rengi almasamda içimde kalacak....25 e alayım mı 2cisini ne dersiniz????

ewt çabuk kirleniyor ama ben çok seviyorum bu rengi almasamda içimde kalacak....25 e alayım mı 2cisini ne dersiniz????
bence ilki ile pazarlık edin 24 e falan alabilirseniz mantıklı olabilir.

pardon ilkini yani 2005 model olanı almayı düşünüyorum 2004 olanda değişen yok ancak km fazla....diğerinin kaput değişmiş ama sorun olacağını sanmıyorum km az...

karasızlık ne kötü bir şey yaa...2007 95000de astra cdti buldum ama oda satılmış.26.750ye.25 vermişken biraz daha zorlayayım dizel alayım diyorum.tavsiye eder misiniz?

vallahi kullananlar memnun. tabii almışken dizel al bencede

Arkadaşlar bu günlerde bir astra h almayı düşünüyorum.Sahibinden.com da 2 tane ilan beğendim ama kararsızım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-fiyat-dustu-son-oluru/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...siz-kazasiz-bakimli-full-astra-elegance/detay

bu otomobillerin artısı ve eksisini ve başka model tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.

Ben yerinde olsam kışın alırdım. yaz geldi millet fiyatları arttırdı.Diyecektim diğer yorumları görmemişim.Mantıklı olan km si az olan..

Son düzenleme:
Geri