bu astra h alınır mı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ondercdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ondercdx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Son düzenleme:
ilk araçta değişen var. bence kesinlikle alınmamalı. ikinci araç boyasız. eğer km bakımları zamanında yapılmış, temiz ve özenle kullanılmışsa ve illa ikisinden birini alcam diyorsan ikincisini tavsiye ediyorum.

ben olsam 2006 dan aşağı almazdım. 27 TL civarına bulabilirsiniz. 2004 için 26 TL çok.

ben aralık ayında şuan kullandığım 2005 model astra elegance safir siyah aracımı (111 bin km.de) 23 bin tl'ye aldım. Ayrıca bu ilanlara ilave olarak body kit (5 parça) + panoramik sunroof + easytronic vites var ve sadece ön kaput boyalı, karar vermeniz açısından yazdım.

ilkini alacak gibiyim...ancak bua raçların kroniks orunları ne öğrenebilir miyim?

cim modül arızası + iç tıkırtılar şuan aklıma gelenler

şanzıman beyin arızası :) yaklaşık 300-400 tl arasında tamiri var. eğer boya ve fazla değişen takıntınız yoksa çok daha uygun araçlar bulabilirsiniz. jim modulü arızası denmiş 40 tl ye iyi bir elektronikçi yapıyor. her astrada olacak diye bir şey de yok tabi. şimdiden hayırlı olsun

fikriniz olması açısından 2010 şubat ayında sadece ön tamponu boyalı onun haricinde kusursuz bir 1,3 CDTI njoy astrayı 25000 tl ye aldım. araç 49000 km. ve panoramik tavanlıydı.

2 arac ıcınde fıyatlar bayagı artmıs 3*4 ay önce dizeller bu fıyataydı sımdı bakıyorumda benzınlıler 24-25-26 olmuş

evet bi 2 bin tl artmış gibi;)

evet geçenlerde TV de haberini yaptılar. ikinci el hareketlendi diye. haberde okulların kapanması düğün mevsiminin açılması ve yaz tatilinin yaklaşmasına bağlıyordu bu artışı...

Geri