Bu araç hakkındaki Fikirleriniz? "Peugeot 406 Coupe"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
şekli bakımından gayet hoşuma giden araçlardan biridir kendisi..2.el ilanlarında gezerken gözüme çarptı..

1_image_for_silan_1272966

Kasa Tipi : Coupe Kullanım : İkinci el Kaçıncı El : İlk sahibi Renk : Bordo Hasar Durumu : Hasarsız Silindir Hacmi : 2.998cc Motor Gücü : 196BG Yakıt : Benzin Vites : Otomatik Aracın Km'si : 85.000 Model: 1998 Fiyat : 19.500 YTL

ilan http://arabam.e-kolay.net/ikinciel/detail.aspx?sid=1272966

Araba 10 yaşında olmasına rağmen çok diri görünüyor bence..

Böyle bir aracın yıllık vergisi nedir?
Bu aracın yedek parça sıkıntı olur mu?

Tecrübeleriniz ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

piyasada tutulan bı araç degıl vergısıde bı haylı yuksektır yanı.

Yıllık vergisi 1.763 YTL.12 yaşına geldiğinde 950 YTL'ye düşüyor...

kötü araç değildir ama elektronik arızalarından yakınanlar duymuştum.haftasonu arabası için fna olmas gbi...

dışı çok güzel ama iç mekanıda bi o kadar eski görünümlü ve vasat kalitede
bide iyi benzin yakar o motor ama tipi mükemmel:good:

yandaki corsayı alırım onu almam!En azından corsayı elimden çıkarma şansım olur.O o pug un son sahibi sen olursun.

3.0 motora göre birazcık hp düşük gibi ama torku yüksek. aerosu da güzel bi arac. karşılaştırmaya alabilceğin farklı sınıflardaki araclara görede hafif. az yakar yani . önden cekişli olması dezavantaj ama doğru kullanmayı bilirsen sonuna kadar avantajlı bi arac hem fiyatı olsun yakıtı olsun ama vergi için 12 yaşı beklemek lazım gibi..

valla blader calibram var değiştirmeyi düşünüyorum olursa 406 coupe alıcam ben tavsiye ederim arkadasımda var 5 yıldır biniyor ve hiç bir sıkıntısı olmadı

dediginiz gibi böyle araçlarda 12 yaşı beklenmeli.. (:

biraz araştırdım fakirin ferrarisi diye geçiyor genelde :D bunun sebebide tasarımını astra bertone gibi italyada yapılmış olması hatta yapanın ferrari mühendisi Pininifarina diye biri yapmış.

ayrıca

Türkiye'ye 2.0 litre135 HP, 2.2 litre 160 HP ve 3.0 litre 207 HP'lik motorseçenekleri ile ithal ediliyor. 406 Coupe'nin yurt dışındabir de 2.2 litre 133 HP common-rail teknolojisine sahipdizel motor seçeneği bulunuyor.

http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=247

Son düzenleme:
Geri