bu 3.kazam artık alışkanlık haline gelmeye başladı...

gecms olsun...

kardeş geçmiş olsun...bu virajlarda eski kasa vectralar bitirim..ne savurduğuna rastladım nede savrulup kaza yapana...kazalı araçlar sitelerinede bakıyom eski kasa opele hiç rastlamıyorum..onun içinde vazgeçemiyorum...iki opel parası harcadım ama önce can güvenliği,bu yüzden satmıyorum...

nr26' Alıntı:
Büyük geçmiş olsun kardeşim, ahh gençlik ahhh :( 3. kazam diyorsun ve hala hatalarından ders almamışsın kaza yapanların %90 hız merakıdır,iyide canım kardeşim hani derler ya cana geleceğine mala gelsin doğru ama insan 1 kere hata yapar,bence sorun biraz sende fazla dikkatsizsin kaza geliyorum demezki:( bana kızcaksın ama inan benim oğlum olsaydın asla o arabayı sana vermezdim bir daha ,dua etki baban çok anlayışlıymış,Allah korusun beterin beteri var ya birgün canından olursan yazık değilmi gençliğine,yazık değilmi geride gözü yaşlı bırakacağın ailene sevdiklerine:(
Dilerim bundan sonra Allah kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin...
MAL YERİNE GELİR AMA CAN ASLAAA!!!!!!
Her şey gönlünce olsun kardeşim....

bu hız yüzünden olan ilk kazam daha önce kurtarmıştım kötü bi deneyim yaşamadan.gerçi bu seferki de çok da kötü olmadı.ne kazalar görüyorum.daha geçen haftalarda honda vti önümde taklalar atarak karşı şeride geçmişti bu onların yanında hiçbişi.bu arada babam gene werdi aracı geri ama ben kabul etmedim.yine de saolasın kardeşim...

fastest89' Alıntı:
geçmiş olsun kardeş çok çok geçmiş olsun ben derce için bişe söylicektim derece ön tamponda sis farlarının konulduğu kısımın tam ortasındadır ondan dolayı tampon ezildiği sırada derce ölçerde zarar görmüştür, arabadan su akıyor demişsin senin araban kaç model yanii njoy değilse çift radyatörlüdür ve çift radyatörse öndeki hasar görmüştür öndeki radyatörde motorun değil araç içi kalorifer kadyatörüdür ama iki radyatör birbiriyle aynı suyumu kullanıyor onu bilmiyorum

g kasa astraların çift radyatör olduğunu bilmiyodum.bende araç ewe kdr 8km boyunca nası motorun hararet yapmadığı aklıma takılıyordu.çok tşkkr ederm kardeşim bilgiler için de çok saolasın...

fastest89' Alıntı:
geçmiş olsun kardeş çok çok geçmiş olsun ben derce için bişe söylicektim derece ön tamponda sis farlarının konulduğu kısımın tam ortasındadır ondan dolayı tampon ezildiği sırada derce ölçerde zarar görmüştür, arabadan su akıyor demişsin senin araban kaç model yanii njoy değilse çift radyatörlüdür ve çift radyatörse öndeki hasar görmüştür öndeki radyatörde motorun değil araç içi kalorifer kadyatörüdür ama iki radyatör birbiriyle aynı suyumu kullanıyor onu bilmiyorum

g kasa astralrn çift radyatöre sahip olduunu bilmiodum.araç nası 8km harareti yükselmeden yol aldı die aklımdaydı benm de.çok tşşkkkkr ederm kardeşiim bilgiler için de saolasn.....

öncelikle çok geçmiş olsun. Sana bişey olmaması en önemlisi. yahu güzel kardeşim... o viraja 120 ile değil de 90 la girsen etraftaki insanlar " ne kadar yavaş girdi viraja bu acemi" mi diyecekler. Yoksa hayatın tadı mı azalacak.
Hepimiz zaman zaman arabayı sert kullanırız ama arabayı kullanmanın zevk kısmını düşük hızlarda yapmayı tercih ederim. 120 ile yapacağım her hareket, gireceğim her risk beni korkutur. Basit bi heyecan adına neyi riske attığımızın farkında değiliz.
inşallah ukalalık etmemişimdir. Kendine dikkat et.

hakanbey' Alıntı:
öncelikle çok geçmiş olsun. Sana bişey olmaması en önemlisi. yahu güzel kardeşim... o viraja 120 ile değil de 90 la girsen etraftaki insanlar " ne kadar yavaş girdi viraja bu acemi" mi diyecekler. Yoksa hayatın tadı mı azalacak.
Hepimiz zaman zaman arabayı sert kullanırız ama arabayı kullanmanın zevk kısmını düşük hızlarda yapmayı tercih ederim. 120 ile yapacağım her hareket, gireceğim her risk beni korkutur. Basit bi heyecan adına neyi riske attığımızın farkında değiliz.
inşallah ukalalık etmemişimdir. Kendine dikkat et.

yok yok ukalalık fln deil.sn gitmeyi bilmiosun ben yaparım ben ederim senden daha iyiyim desen oke ona tepki weririm.çok saolasın.derse yetişmem gerekiodu onun için bi eşyayı almayı unutmuşum.yoksa tüm dersten kalıcaktm.boş yolda wirajı hızlı almak heyecan deil aslında.başka şeyler heyecan katıo:) .isteyen acemi desin yoldan geçenler bnm için sonuçta yolda bi daha karşılaşsak bile tanımam byk ihtimalle.her ne kdr5senedir araç kullansam da gençlik hewesi yok deil ama böle bişey ilk defa geldi başıma...

geçmiş olsun tamponun fotoda görüldüğüşekşlde ise hasarı tamir edilebilir boya ile inşallah farklı bi yerde bi şey yoktur

geçmiş olsun, allah beterinden saklasın

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.

Anlaşıldığı kadarıyla airbag lik bi kaza olmamış. Bu arada daha öncedende yazmıştım ama olay olmuştu. sedan astra eğer lastiklerde iyi değilse arkayı çok çabuk savurabiliyor.

Geri