bu 3.kazam artık alışkanlık haline gelmeye başladı...

tşk. arklar.düz yolda wites deiştirmiştim wiraja girmeden önce wiraja girdiimde ayaımı boşa çekmiştim.aracım 2.vitesi 90ın biraz üstünde bitirio.daha önce(2-3ay önceleri)2kez110km ile girmiştim sorun yaşamadan çıktım bu sefer nası oldu anlamadm manasında dedim.

daha önceki iki kazam ufaktı yaklaşık30-40 km ile yapılanlar bu seferki riskliydi.aracı babama geri werdim lastikler adam olana kdr herşeydn önce ben istemiorum dedm.(mevki dudullu-bostancı yolu küçükbakkalköy istikameti.finansbank karşısı shell çıkışı)

geçmiş olsun buna şükür kardeş

geçmiş olsun

saolasınz arklar..

Geçmiş olsun

geçmiş olsun

geçmiş olsun, virajları 100-120 gibi hızlarla almak çok tehlikeli, riski çok fazla arttıyorsun, en ufak bir değişiklik (ıslak yol, çukur, başka araç sıkıştırması ve benzeri bir sürü durum) sana kaza yaptırabilir.Aman diyim

geçmiş olsun.

Genç arkadaşlar,biraz dikkat ne olur.Düşünülen sadece maddi hasar olsun.Herkese dikkatli sürüşler,:good:

Büyük geçmiş olsun kardeşim, ahh gençlik ahhh :( 3. kazam diyorsun ve hala hatalarından ders almamışsın kaza yapanların %90 hız merakıdır,iyide canım kardeşim hani derler ya cana geleceğine mala gelsin doğru ama insan 1 kere hata yapar,bence sorun biraz sende fazla dikkatsizsin kaza geliyorum demezki:( bana kızcaksın ama inan benim oğlum olsaydın asla o arabayı sana vermezdim bir daha ,dua etki baban çok anlayışlıymış,Allah korusun beterin beteri var ya birgün canından olursan yazık değilmi gençliğine,yazık değilmi geride gözü yaşlı bırakacağın ailene sevdiklerine:(
Dilerim bundan sonra Allah kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin...
MAL YERİNE GELİR AMA CAN ASLAAA!!!!!!
Her şey gönlünce olsun kardeşim....

geçmiş olsun kardeş çok çok geçmiş olsun ben derce için bişe söylicektim derece ön tamponda sis farlarının konulduğu kısımın tam ortasındadır ondan dolayı tampon ezildiği sırada derce ölçerde zarar görmüştür, arabadan su akıyor demişsin senin araban kaç model yanii njoy değilse çift radyatörlüdür ve çift radyatörse öndeki hasar görmüştür öndeki radyatörde motorun değil araç içi kalorifer kadyatörüdür ama iki radyatör birbiriyle aynı suyumu kullanıyor onu bilmiyorum

Geri