bu 3.kazam artık alışkanlık haline gelmeye başladı...

kardeşim gçmiş olsun yaaa alla alla neyse cana geleceğine mala gelsinn

eyw kardeşlerim saolasınz....

çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun.:(

Konu başlığından da anlaşılacağı gibi Çok kötü bir alışkanlık edinmişsin .
ALLAH beterinden korusun . Önemli olan yaşanmış olanlardan iyi sonuşlar çıkarıp bunları yaşamamak. Her zaman da girdiğin yer olasa tetbirli olmakta fayda var. Sürratin fazlasının sonucu çok kere iyi bitmiyor. :( :(

saolasınız arklar.ben ucuz yırttım herks şanslı olamayabilir maalesef.

dewilking08' Alıntı:
saolasın tamponu çıkma düşünüorum da acaba hasar sadece o kdr mı hasar olması muhtemel parçalar nelerdir...
inşallah o kadardır geçmiş olsun...

Kardeşim çok geçmiş olsun şimdilik düşünme hasarı filan önemli olan cana bişey olmaması 10 tane astra alınır ama bi kol bi bacak alınmaz ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

eyw kardeşim cümlemize geçmiş olsun.pazar günü anlattıım gbi bi olay gelebilirdi başkasına da zarar werme ihtimali daha kötü....

abi valla üzüldüm geçmiş olsun sonuçta kaza tabi ama 55.000 nin üstündeki lastiklerle özelliklede 120 ve yüksek devirde bence az daa dikkatli olmalıydın tabi sonuçta sağ salimsin ya gerisi boşver yeniden geçmiş olsun yan sanayi fikrine bende katılıyorum

geçmiş olsun dileklerimlee

kardeş çoook geçmiş olsun demekten başkq bişe gelmez elimden.allah beterinden korusunn.tmpon tamir edilir gibi geldi bana.ama radyatör işi sakat.çok büyük geçmiş olsun

Geri