1000km de 0.5lt çok değilmi arkadaşlar, kalın yağ ile azalır elbet ama çözümmüdür? tartışılır...
motor sesinde var mı tuhaflık vs.??
motor sesinde var mı tuhaflık vs.??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben yaptırdım memnumumAltına üstüne baktık bişey yok tabi çok detaylı bakmak lazım sizlerde haklısınız yağ olarak mobil s 10-40 kullanıyorum eskikasa arkadaşım motoru sıfırladı kurtuldu bende inş kurtulacam yanlız arkadaşlar bazı böyle sorunu olan arkadaşlarla karşılaşıyorum seğman attırıyorlar fakat silindirin iç yüzey parlaklığını aldırmadan bazı tamirciler bu uygulamayı yapıyorlar sonuç araba tekrar yağ yakıyor. Esasında rektifiye işinide bir ara detaylı olarak yazışmamız gerektiği kanısındayım. Silindir honlanıyor araba rodaja giriyor mesela bu kısımda ustalar mineral yağ kullanmamız hususunda bir tavsiyede bulunmuyorlar. Düşünsenize motoru sıfırlatıyorsunuz ve içine mobil1 tam sentetik yağ koyuyorsunuz geçmiş olsun size bütün emekler boşa. Ben motoru yağtırınca inş mineral SAE 30 numara yağla rodajı yapacam. Segman attıran arkadaşlarda kısmi rodaja giriyorlar onlarında bence segmanların tam alışması için gereken sürede kullanmaları gereken mineral yağ tabi silindir yüzey parlaklığı bir miktar honlanarak alındıktan sonra.Görüşleriniz için teşekkürler.
Saygılarımla,