Bronz Guide

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zz33zz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zz33zz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Allah kısmet ederse Vectramın 1000 km de yarım litre yağ eksiltmesinden dolayı komple rektifiye yaptıracam. Yanlız bronz gaydlarda aşınmanın daha az olduğunu ve daha sıhatli olduğunu okudum. Bu konuda bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar görüş bildirirse çok memnun olurum. Birde subap değişimde subsan subap kullanmayı düşünüyorum acaba hatamı ederim önereceğiniz başka marka varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürlerimle.

aracın kaç km de merak ettimm

ben kullanıyorum bronz kavalları
gerek yok kullanmana
subapları sakın yan sanayi ile değiştirme orjinal gibisi yok.

ben aldığımda 98 bindeydi km ile oynanmadıysa 198 binde olabilir :) orjinal subaplar çok pahalı sanki markaya para veriyormuşum gibi geliyor bana

1000 KM DE 0,5 LT.REKTEFİYE biraz araştır istersen arkadaşım.senin motorun opel olması ve kullandığın yağdan sızıntıların ,terlemelerin olmasından bile bu kadar az yağ eksiltmesinden dolayı bence motorunu boşa harcama.araştır derim

haklısın bende motor açtırmayı istemiyorum her nasılsa ilk yağ değişimden ilk 1000 km ye kadar gram eksiltme yok fakat 1000 km den sonra başlıyor eksiltmeye açtıracam bakayım bir bütün alt yapıyı teknik olarak yaptım :)

haklısın bende motor açtırmayı istemiyorum her nasılsa ilk yağ değişimden ilk 1000 km ye kadar gram eksiltme yok fakat 1000 km den sonra başlıyor eksiltmeye açtıracam bakayım bir bütün alt yapıyı teknik olarak yaptım :)

benim aracım 2000 km 1.4 litre yağ yaktı genede rektefiye düşünmedim 100.000 de şu an da hemen yağı komple castrol magnatech 10/40 ile değiştirdim 3000 km geçti yağ yakmadı gram eksilmedi ama 3000 i geçtikten sonra hem yağın rengi değişti hemde eskisi kadar olmasada yağ eksiltmeye başladı servis eksiltme normal diyor ama tabii can sıkıcı bir durum rektefiyeyi hemen yapma bide böyle dene eğer aynı şekilde eksiltme devam ederse o zaman düşün açtırmayı

benim yağ müşürü orinğinden kaçırıyordu öle bişey olmasın

hep aynı marka yağ kullanıyormusun?
ben devamlı gm 10-40 kullanıyordum eksiltme yapmazken mobil 5-30 kullandığımda eksiltme yapmaya başladı hemen orjinal yağla değiştirdim 2 bin km oldu eksiltme yine yok.
bence değişik yağları dene öyle karar ver sonra dönüşü olmayan yola girersin

Geri