brc fast mi sequent mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

whiteman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bu iki kit arasında ne gibi fark vardır?
Hangisi daha iyidir?
Kime sormuşsam kendisi neyi takıyorsa o daha iyidir diyor. Bilen var ise cevaplarsa sevinirim

Brc

Fast eski model Squent 24 yeni modeldir .Son versiyonu ise MY 07 dir.
Ankarda olduğunuzu görüyorum. www.mocanotogaz.com.tr yi tavsiye ederim. Can Bey ve Övünç Bey yardımcı olacaktır.

onlarlada görüştüm sequent 24 taktıkları için sequent daha iyidir dediler ama fastin fiyatı sequentten daha pahalı üretimi biten ar-ge çalışması yapılmayan bir ürünün fiyatının çok düşmesi lazımken tam tersi bir durum var mutlaka bununla bağlantılı başka bir özelliği daha var diye düşünüyorum

Fast'in üretimi bitti.Olan fastler önceden ellerinde kalmış kitlerdir.Fiyatlarıda daha ucuzdur 24 den(yüksek söyleyen kazıklamaya çalışandır).Seq 24 my07 taktırmanızı öneririm.

değerli whiteman,

BRC FAST'in üretimi bitmiş durumda. şu an FAST takan bayiler ellerindeki son ürünleri montaj yapıyorlar. FAST'in fiyatı ve Sequentin fiyatı arasında abartı bir fark yoktur. Üretimi bitmiş olan ürünün fiyatı düşmez, son mal satılana kadar daha yüksekten gider, bu bir işletme kuralıdır.

sizin aracınızda fast takılıydı ve yapılan montajın ne kadar gelişigüzel olduğunu siz biliyorsunuz. yapılan hatalı montajınızı biz düzelttik ve bunun için hiçbir ücret sizden talep etmedik. Bize bir teşekkür bile etmeden işyerimizden ayrıldınız, hatalı montajınızı düzelttiğimiz için mi bize bir teşekkürü çok gördünüz??? şimdi burda değişik cümlelerle bana onlar sattığı ürünü övüyor diyorsunuz. evet, ben ve distrübitör firmam sattığımız ürünün arkasındayız.

Forumda bizim için sequent taktıkları için onu tavsiye ediyor diyorsunuz. Halbuki biz üretimi ve ar-ge'si bitmiş bir ürünü satmak istemiyoruz.

selamlarımla

onlarlada görüştüm sequent 24 taktıkları için sequent daha iyidir dediler ama fastin fiyatı sequentten daha pahalı üretimi biten ar-ge çalışması yapılmayan bir ürünün fiyatının çok düşmesi lazımken tam tersi bir durum var mutlaka bununla bağlantılı başka bir özelliği daha var diye düşünüyorum

Değerli Kaan
Vermiş olduğun açıklayıcı bilgi için teşekkür ediyorum.
Ben sadece sizin için "satmış oldugu ürünü övüyor cümlesini kurmadım" bunu bütün satıcılar için söyledim.
Bir satıcı bizim ürün kalitesizdir ama sizin arabaya takalım pişman olmazsınız demez. der ise dükkanına en kısa sürede kilit vurur.....
O gün onlarca kez teşekkür ettiğimi hatırlıyorum ve birkezde burda söyleyim işçiliğinize ve müşteri anlayışınıza hayran kaldım Ankarada olupda aracına lpg taktırmak isteyenlerin kesinlikle uğramaları gereken bir yer.
Yukarıdaki mesajı yanlış anlamadan kaynaklı olduğunu düşünüyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Saygılarımla

Geri