branda ve etkileri

arkadaşlar bende arabamın güneşte kalmasın diye bi girişimde bulunmaya karar verdim ve sizin yazılarınızı okudum. yapmak istediğimi yazılarınızı okuduktan sonra tekrar askıya aldım ve kararsız kaldım. opelin kendi sitesindeki dış aksesurlar bölümünde araç brandası linkine tıkladığınız vakit aracın sadece yarısını örten ve mavi renkli bir branda resmini arkadan görüceksiniz. resmi olarak aracın aksesuarı diye satılıyosa ve yarıya kadar örtüyosa ama rengi beyaz değil maviyse bu durumda ne yapmalıyım. kararsız kaldım.

http://www.opelaccdb.com/index.php

Son düzenleme:
yazdıklarıma karşı bi fikri olanlar cevaplarsa çok sevinirim..:)

abi bence gidin bi çadırcıya, yukarıda arkadaşların da yazdığı gibi arabanızın ölçülerini verin ve çadır bezinden yada kumaştan bi branda yaptırın...

biz, imzamda görülen vosvos'umuz için yaptırdık 1ay önce, arabayı yıkatıp brandayı koyduk, 5gün önce vosvos'u çıkarıp kullanalım dedik.. bu 1ay içerisinde yağmur yağmasına rağmen, araba hala tertemizdi, sadece camlarını nemli bi bezle sildik okdr..

hatta şuan tatile gitme olasılığımız var diye, diğer arabalara da branda yaptıralım diyoruz...

abi bence gidin bi çadırcıya, yukarıda arkadaşların da yazdığı gibi arabanızın ölçülerini verin ve çadır bezinden yada kumaştan bi branda yaptırın...

biz, imzamda görülen vosvos'umuz için yaptırdık 1ay önce, arabayı yıkatıp brandayı koyduk, 5gün önce vosvos'u çıkarıp kullanalım dedik.. bu 1ay içerisinde yağmur yağmasına rağmen, araba hala tertemizdi, sadece camlarını nemli bi bezle sildik okdr..

hatta şuan tatile gitme olasılığımız var diye, diğer arabalara da branda yaptıralım diyoruz...

kaça maloldu efe peki

kaça maloldu efe peki

valla fiyatı tam hatırlamıorum, 80ytl sanırım.. babama tkrar sorup yazarım buraya..

bu arada bizim yaptırdığımız yer, itfaiye meydanı'nın orda, dükkan için de malzeme aldığımız yer... amerikan askerlerinin üniforma kumaşı bizim yaptırdığımız.. kamuflaj yok, hafif bej rengi gibi..

Geri