Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben sizin tedirgin eden durumu günlük yaşıyorum. Yaşattığı olumsuzlukları da far ayarlarının erkenden bozulması haricinde başka bir şey ekleyemem. Kısaca sı sonuçta araba bu her zaman temiz asfaltı düşünülerek yapılacak değil ya.
kısa süreli bozuk yollar araç parçasına pek zarar vermez fakat yine de birşey olmuyor diyipte bozuk yollarda hızlı gitmemekte yarar var.
3-4 sene önce önceki aracımda fındık toplamak için tarla yollarına girmek zorunda kalmıştım. yolda çok çukur yoktu ama irili ufaklı taşlar vardı. 2-3 km git 2-3 km dön hergün rolantide gitmekten gına gelmişti. 5 gün kadar sabırla yavaş gidip geldim ama sonra dayanamayıp basmaya başladım. 5 gün hızlı gidip gelmeme rağmen ne amartisör nede ön takımda hiç arıza çıkartan parça omadı.
fakat ön lastikleri taşlardan dolayı içi kırıldığından değiştirmek zorunda kaldım
araca birşey olmasa bile lastikten olduk yani.