Bozuk para yeri

earnhardtt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar.Torpido icinde ki bozuk para yerine 1 TL yi koyabilmek icin cozum bulan var mi acaba?

Ynt: Bozuk para yeri

Aslında denemek lazım. Ben hep küllüğe atıyorum bozuklukları.

Aynen kullugu kullaniyorum ama ses yapiyor o yuzden taktim ben o bozuk para yerine,cozum bulmam gerek:) bizim 1 TL ler 1 euro ya gore kucuk galiba yani parayi oraya skistirmak gerekiyor.

yurt dısındakı madenı paralara gore uretılmıs sanırım bızım kullanabılecegımız bır ozellık degıl kanımca :)

koyuyorum koyuyorum düşüyor onun için küllükte duruyor

Minik, fermuarlı, siyah bi cüzdanım var (koca karı styla :) ) bozuk paraları onun içine koyup onu da far açma anahtarının altındaki kutuya koyuyorum..  general_Dancing

Megane da sol tarafimdaki kapaklı gözün içerisine fana takilan telefon tutuculardan koyuyordum. Onun içerisine bozuk paraları ve Yakıt kartları gibi kartları yerleştiriyordum. Hic ses olmuyordu. Astra da bunu koyacak yer bulamadım açıkcası :)

Merhabalar, gecen yine gozume takildida bu torpido icinde ki bozuk para yerine para koymak icin cozum bulan biri hala yok mu acaba?

Ben far düğmesinin altındaki kutuya bir bez serdim, üzerine koyuyorum.  Ses de çıkmıyor.

Astra H kasada cuk diye oturuyordu 1 TL ve 50 kr. J kasada bende küllük yerine koyuyorum. Altına bir peçete serdim. Ses yapmıyor pek fazla.

Geri