Arkadaşım zaten istisnaları ayrı tutmu$ konuyu açan Kard$m Her gurbetçi vatan hayinidir deniLmiyor ama karşılaştığımız yaşadığımız neyse o anlatılıyor.. Gözden uzak olan gönüldende ırak hesabı unutuyorlar atalarının savaştıqı onlar için kan döktüğü kırmızıya boyadığı bayrağı,toprağının kokusunu...
Ben ALLAH'Ima binlerce kez şükrediyorum.. İyiki Türk evladı doğmuşum, iyiki Dinim islam iyiki ben müslümanım..
Namus'un, $erefin, haysiyetin.. yardımın, payLa$manın, dü$ene eL uzatmanın, Ark.. dost, akraba bağLarının oLmadıqı, Tek iLah, tek kitap.. BunLarın farkLı oLduqu Bi yérdé iyi ki doğmamı$ım.. iyiki Dini ba$ka inSanLara anne baba dememi$im.. İyiki Ben Türk oLmuşum.. Gercekten ne '' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''
( Demogoji yapıyormu$ gibi görünmek iStemiyorum fakat Buradan Yurt dışına göç eden bir arkadaşım bana 3 yıl sonra ÖyLe $eyLer söylüyorki dediğim tek $ey Sakın olrda gelirsen benmLe karşılaşma oldu.. Ben kendi insanlığımdan utandım o konusurken.. insanLar bazen fazlasıyla nankör oLabiliyor.. ondan bu sinirim. )