Böyle şans mı olur :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nekropsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun demekki nazarlık şartmış arabana allah daha beterinden korusun ;)

Sakınan göze batarmış.
Bende arabamı sıfır teslim aldım çıktım galeriden, hemen yan tarafda benziliğe girdim benzin alıcam (malum depo boş). Yanaşdığım pompada arıza varmış "abi karşıdaki pompaya gel burdan verelim" dediler.
Direksiyonu sağa çevirdim sağ aynadan arkaya baktım boş...
Gazı verdim tam harekete geçtim, Acı bir fren sesii uzadı geldi, yanımdan kayarak marketin önünde zor durdu. Çarpmadı ama ruhumu aldı gitti resmen.
Az kala dakika 1 gol 1 olacaktı.
Neyse uzun bir yoldan sonra eve geldik, ertesi gün evin önünden geri geri çıkıyorum çok dar bir yerde manevra yapıyorum, bizim ev lojman önündede bi bayrak direği vardı 2 gün önce yeri değişmişti, direği söktüler ama alt kısımda diz boyuna yakın gövde kısmı kalmışdı, orası sağ ön kapıyı resmen kazıdı, nerdeyse ağlayacaktım.
Neyse nazarlık olsun dediler avunduk susduk.
Gerçekten çok kötü.

geçmiş olsun. ne yazık ki böyle kendini bilmez insanlarla birarada yaşamak zorundayız. hatta şöyle söyliyim adam benim garaj kapısının açıldığı kaldırıma park ediyor ve dolayısıyla garaj kapısı iptal çıkma gibi bir olasılığım yok iken adama diyorsun ki kardeşim görmüyor musun içerde araba var çıkmaya çalışsam çıkmayacağım adam bir de ne olmuş ki diyor ya. tövbe estafurullah. ölür müsün, öldürür müsün ???:mad::mad::mad: ayrıca ben de aracımı aldığımın 1. haftasında gece misafirlikte araç park halindeyken sol çamurluğuma vurmuş ve kaçmışlardı arabam daha 200 km deydi. sol çamurluk değişti ve tampon boyandı bizde aynen nazarlık dedik ama bu biraz at nalı şeklinde oldu. sakınan göze çöp battığı kesinlikle doğrudur, tarafımdan bizzat acı bir şekilde tecrübe edilmiştir.sizler anlatınca birden aklıma geldi de offff ya.

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun...

Bir de yanasirken, aracindan inerken, binerken zarar verenler, zarar verip de bu zarari karsilamak terbiyesinde bulunmayanlar var..

Yanimdaki arac kapisini sert bir sekilde acmis ve kapisinin carpmasi sonucu sol dikiz aynamin kapaginin tirnaklarini kirmisti.

Cok gecmis olsun...

Bir de yanasirken, aracindan inerken, binerken zarar verenler, zarar verip de bu zarari karsilamak terbiyesinde bulunmayanlar var..

Yanimdaki arac kapisini sert bir sekilde acmis ve kapisinin carpmasi sonucu sol dikiz aynamin kapaginin tirnaklarini kirmisti.

teşekkürler
ufak tefek hasar olur. geçen sene acemilik zamanımda geri geri gelirken bir küt sesi duydum, arabayı parkettim, esnaf bana bakıyor. bende sağıma soluma baktım. beyaz bir broadwayin sol kapısı göçmüş. birine sordum. ben mi yaptım diye. evet abi deyince kendi aracıma baktım hiç bir hasar yok ilginç bir şekilde. neyse aracın camına kartvizitimi koyup kusura bakmayın hasarı ben yaptım dedim ve gittim. 2 hafta sonra sahibi aradı. bir şekilde konuştuk. 120 lira masraf çıktı. hesabına yolladım, helalleştik bitti. ama insanların çoğu benim gibi ya da benim aracına çarptığım adam gibi değil. adam o kadar nazikti ki cidden şaşırdım. ama çoğu kimse görmediyse sorun yoktur derdinde. bir de en sevmediğim şey mis gibi yolda giderken daha evvelden aracı park etmiş aracın yanına 2. şeridi de kapatacak şekilde koyup ne dörtlü ne başka bir uyarı yapmadan bırakanlar sebebiyle son anda kurtarmak, o zamanlarda bir as250 olsun haşat edeyim istiyorum o arabayı.

gecmiş olsun inan nazar yani kendiniz bakınca bıle araca maşallah deyın :D

teşekkürler
ufak tefek hasar olur. geçen sene acemilik zamanımda geri geri gelirken bir küt sesi duydum, arabayı parkettim, esnaf bana bakıyor. bende sağıma soluma baktım. beyaz bir broadwayin sol kapısı göçmüş. birine sordum. ben mi yaptım diye. evet abi deyince kendi aracıma baktım hiç bir hasar yok ilginç bir şekilde. neyse aracın camına kartvizitimi koyup kusura bakmayın hasarı ben yaptım dedim ve gittim. 2 hafta sonra sahibi aradı. bir şekilde konuştuk. 120 lira masraf çıktı. hesabına yolladım, helalleştik bitti. ama insanların çoğu benim gibi ya da benim aracına çarptığım adam gibi değil. adam o kadar nazikti ki cidden şaşırdım. ama çoğu kimse görmediyse sorun yoktur derdinde. bir de en sevmediğim şey mis gibi yolda giderken daha evvelden aracı park etmiş aracın yanına 2. şeridi de kapatacak şekilde koyup ne dörtlü ne başka bir uyarı yapmadan bırakanlar sebebiyle son anda kurtarmak, o zamanlarda bir as250 olsun haşat edeyim istiyorum o arabayı.

Ne mutlu size.. Belki 120 lira kaybediliyor ama sizden daha huzurlusu olmaz bu durumda.. Herkes kendinden sorumludur, bosverin baskasinin ahlaksizligi kendine kalsin..

Çok geçmiş olsun sıkmayın canınızı :( aman böyle olsunda ALLAH büyüklerinden korusun ;)

gecmıs olsun arabamın tamponlarında benımde ufak cızıkler var yaptırıyım dıyorum sonra sızınkı gıbı aklıma gelıyor yaw dıyorum yıne cızersem daha cok ıcım gıder vaz gecıyorum sonra :) ama elbet yapılcak tekrar gecmıs olsun

geçmiş olsun ama nazarlık kalmalıydı bence ;)

Geri