geçmiş olsun demekki nazarlık şartmış arabana allah daha beterinden korusun 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok gecmis olsun...
Bir de yanasirken, aracindan inerken, binerken zarar verenler, zarar verip de bu zarari karsilamak terbiyesinde bulunmayanlar var..
Yanimdaki arac kapisini sert bir sekilde acmis ve kapisinin carpmasi sonucu sol dikiz aynamin kapaginin tirnaklarini kirmisti.
teşekkürler
ufak tefek hasar olur. geçen sene acemilik zamanımda geri geri gelirken bir küt sesi duydum, arabayı parkettim, esnaf bana bakıyor. bende sağıma soluma baktım. beyaz bir broadwayin sol kapısı göçmüş. birine sordum. ben mi yaptım diye. evet abi deyince kendi aracıma baktım hiç bir hasar yok ilginç bir şekilde. neyse aracın camına kartvizitimi koyup kusura bakmayın hasarı ben yaptım dedim ve gittim. 2 hafta sonra sahibi aradı. bir şekilde konuştuk. 120 lira masraf çıktı. hesabına yolladım, helalleştik bitti. ama insanların çoğu benim gibi ya da benim aracına çarptığım adam gibi değil. adam o kadar nazikti ki cidden şaşırdım. ama çoğu kimse görmediyse sorun yoktur derdinde. bir de en sevmediğim şey mis gibi yolda giderken daha evvelden aracı park etmiş aracın yanına 2. şeridi de kapatacak şekilde koyup ne dörtlü ne başka bir uyarı yapmadan bırakanlar sebebiyle son anda kurtarmak, o zamanlarda bir as250 olsun haşat edeyim istiyorum o arabayı.