Böyle şans mı olur :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nekropsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nekropsi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aldığımdan beri nazarlık diye düzelttiremediğim tampon çiziklerini ostim autokingde mini kasko sayesinde yaptırdım. pırıl pırıl olan aracı akşam bahçeye parkettim, sabah çıkarken arkama çıkmamı zorlaştıran bir eşek parkettiği için sağ, soli ileri geri derken bahçe kapısına ön tamponu sürttüm. işin ilginci acemiliğimi bu araçta attım, aldığımdan beri bir çizik bile yapmamıştım, tamponları boyattığımın sabahına bu çok trajikomik oldu.çok bir çizik yok ama mis gibi olmuştu bari bir iki hafta sürseydim.

çok geçmiş olsun, can sıkıcı bir durum ama canın sağolsun..

çok geçmiş olsun allah daha büyüğünden korusun;)

geçmiş olsun..

bu arada konuyla alakası yok ancak, pazar günü Ankara'lı Corsa C'ler olarak toplanalım diyoruz, uygunsanız bekleriz..

o eşeklerden bolca çıkıyor benim karşıma,geçmş olsun fazla takma kafaya boşver

nerde, saat kaçta? link var mı?

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=7306&page=93&highlight=Ankara+corsa

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=40164&page=3&highlight=Ankara%27l%FD+Corsa

yukarıdaki 2 linkte konu mevcut, henüz yer kararlaştırmadık ancak sanırım önceki buluşmada olduğu gibi Cepa olabilir..

ben tekrar size haber veririm, eğer uygunsanız..

alışveriş merkezinde buluşmak hele ki pazar günü buluşmak çok sıkıntı verir. o kalabalıkta ne yapacağız ki?

o eşeklerden bolca çıkıyor benim karşıma,geçmş olsun fazla takma kafaya boşver

mümkün olduğunca nizami park ederim, 5 dakiika duracak bile olsam adam gibi kıçını başını toplar sokarım arabanın, kimsenin çıkışını zorlaştıracak halde durmam, kazara durduysam göğüse kartımı bırakırım ki arasınlar diye ama insan böyle davranırken başkalarına, başkalarından da aynı saygıyı bekliyor açıkcası.

alışveriş merkezinde buluşmak hele ki pazar günü buluşmak çok sıkıntı verir. o kalabalıkta ne yapacağız ki?

valla biz 3-4 ay önce buluşmuştuk, Bauhaus'un önünde, arabaları çektik önce tanıştık herkesle.. sonra fotoğraflar çektik, ondan sonrada McDonalds'a gidip yemek yedik, muhabbet ettik..

daha yer konusunu konuşmadık, dediğim gibi ben sizi bilgilendiririm..

Geri