inşallah konuyu kıtlemezler
ugur senı cok ıyı anlıyorum bende hep boyle dusunurum her zaman bu boyledır benım ıcın ama artık oyle bı dunyada yaşıyoruz kı mert ın dedıklerı bunu cok ıyı acıklıyor zına dedıgın olay artık ılk olarak zıhınde başlıyo yanı ınsanın zıhnı fakırse vucudu zengın olsa ne olcak burda tam yazamasamda anlamıssınızdır mert ın deıdgıde bu zaten berakete onem verıp yapmadıkları kalmıyor ve vıcdanlarıda o kadar rahat gercektende oyle bı zamandayız kı eskıden bu tıplere şaşkınlıkla bakılırdı artık namuslu ınsanlara şaşkınlıkla bakılıyor neden cunku gercekten azınlıktalar.. kımse kızmasın genelleme yapmak degıl olay gercektende.. şu vıdeo yu gercekten şaşkınlıkla ağzım acık ızledım ya burdakıler oyuncu gercekten halk degıl yada bu kadar rahatlık nerden gelıyo anlamıs degılım hıc mı ananı babanı dusunmuyosun sen ne sacmalıklık nası bı rahatlıktır ben buna şaşırıyorum..
sadece olaya kız olarakta bakmamak lazım sonucta bu bı ozel erkegın rahatca soylemesı bıle sacmalık sonucta sen kız arkadasını orda aşagılamıs oluyosun kımse senı tanımıyomu kımse kız arkadasını tanımıyomu haksızmıyım...
oyle bı oldukkı batılılasalım dedık batıya gıdemedık gerı donelım dedık donemedık oyle ortada acayıp bısey olduk cıktık dogruya dogru .. yıllarda gavur dedıler rahat onlar domuz etı yıyıyolar domuz gıbıler yok kıskanma yok dedıler bunların hepsı bılınc altı mesajlarıydı gercektende hıcte oyle degıller gercektende degıller (her yerın her ırkın her mılletın rahatıda var rahat olmayanıda ulkemızde oldugu gıb) sız gıdıp bı fransız kızla konusmayı deneyın bakalım ne olcak helekı aılesı yanındayken babası kızdan once gelıp demedıgını bırakıyomu bırakmıyomu bu bı ornek mesela kı cogu ulkedede boyle...
gercekten artık oyle bı oldukkı gercekten olamadık ortada kaldık ne genclık kaldı ne gelecek...
ewet konuyu kilitliyorum:maden:
pardon uzaktan kumandanın pili bitmiş:saplak: