böyle saçma bı vıdeo bı soru yok...

Zamanın "tiki (süper salak)" kızlarına ve erkeklerine sorulan "süper salak" sorularından biri

aslında yadırgamamak lazım onlara yaraşan sorularda bunlar zaten (röportajı yapan kızın zaten konuşma ve soruş tarzından tikiliğin mealini çözersiniz)

Dinden , ahlaktan , namus ve haysiyet kavramından bir haber olan bu insanların güzel ülkemizde nefes aldığını görmek bile beni çok derin bir şekilde rahatsız ediyor

Son düzenleme:
ugur olaya baksana anladım senın deıdgını kız ıcın.. cvap verenlere ne dıceksın.. yanında kız arkdası var soruyo bunu cevplıyolar.. dusun kı sen bı babasın ya sen ızlıyosun yada bı arkdasın ızlemıs getırıyo sana ızletıyo ; abı ya senın kız en son bı hafta once sevısmıs ee sonra??? hahah cok olmuş soylıyım gene sevıssınler mı dıceksın ınsanı katıl ettırcek bı vıdeo bu..

Baba gerçek bir baba olamamışsa kızına o terbiyeyi vermemişse , namus haysiyet kavramının hem bacak arasında hemde kafada olması gerektiğini anlatamamışsa o babayada baba demem ben kusura bakmasın kimse , öyle birşey olsada normal karşılar zaten babası

yazık şu ülke nereye gidiyor anlamış değilim , bu arada ufak bir söz geldi aklıma yazmadan edemeyeceğim

Çıplak olmaksa medeniyet desene öyleyse hayvanlar bizden daha medeni

saygılarımla

Son düzenleme:
Tecrübelerimden herkes yararlansın isterim, sıfır km opeli alıyorsun kazalı çıkıyor, ülkemizde sıfır ancak daha önce biyerine bişey olmuş arabalar çok fazla :) Bu ülke çok daha önemli gereksinimlere sahipken biz bacak arası namusuna takılmışız. Sevgilisi olan HER kız sevişiyor, inkar edeni alla çarpsın :) Bekareti sağlam olup her türlü haltı yiyenler zaten çok değişik, ıyyy kokoreç yemem deyip ağzına neler girdiğini ne siz sorun ne ben söyliyim.
Biliyorum arkadaşlar çok sivri çok marjinal yorumlar yapıyorum ama, hayatı ölmüş eşşek kıvamında yaşıyorum ben, kaybedecek hiç bişeyim olmadan yaşadığımdan hobi olarak edindim bazı şeyleri. Daha önce kimseyle beraber olmamış diye gerzek bi kadını sevmek olabilecek en kötü şeydir. Sırf yazılı bir kağıt iki insanı karı koca ilan ediyor diye sevişmeleri yasallaşıyor, ancak resmiyete dönmemiş sevişme namussuzluk olarak adlandırılıyor.
Bir diğer husus erkekler, evlenmeden sevişen erkek namussuzdur toplumsal normu cinsiyet eşitliğine yaydığımızda. Sırf ataerkil toplumuz diye erkekler sevişince oooo koçum benim adamsın diye adlandırılır, ancak bi bayan bunu yaptığın puuuuu allah belanı versin o..spu diye ötelenir.
Özetleyecek olursak biz toplum olarak insani değerlerden çok uzağız, kendimizi geliştiremedik. Kılla tüyle, bıyıkla sakalla, türbanla etekle bilmemneyle uğraşmaya çok meraklı olduk, namus bekçiliğini en önemli görev olarak gördük. İllaki soracak olur böyle oynak kızla evlenilirmi diye, böyle salak cevaplar veren kız hayatında eline erkek deymemiş bile olsa yüzüne bakılmayacak bir insandır :)

Tecrübelerimden herkes yararlansın isterim, sıfır km opeli alıyorsun kazalı çıkıyor, ülkemizde sıfır ancak daha önce biyerine bişey olmuş arabalar çok fazla :) Bu ülke çok daha önemli gereksinimlere sahipken biz bacak arası namusuna takılmışız. Sevgilisi olan HER kız sevişiyor, inkar edeni alla çarpsın :) Bekareti sağlam olup her türlü haltı yiyenler zaten çok değişik, ıyyy kokoreç yemem deyip ağzına neler girdiğini ne siz sorun ne ben söyliyim.
Biliyorum arkadaşlar çok sivri çok marjinal yorumlar yapıyorum ama, hayatı ölmüş eşşek kıvamında yaşıyorum ben, kaybedecek hiç bişeyim olmadan yaşadığımdan hobi olarak edindim bazı şeyleri. Daha önce kimseyle beraber olmamış diye gerzek bi kadını sevmek olabilecek en kötü şeydir. Sırf yazılı bir kağıt iki insanı karı koca ilan ediyor diye sevişmeleri yasallaşıyor, ancak resmiyete dönmemiş sevişme namussuzluk olarak adlandırılıyor.
Bir diğer husus erkekler, evlenmeden sevişen erkek namussuzdur toplumsal normu cinsiyet eşitliğine yaydığımızda. Sırf ataerkil toplumuz diye erkekler sevişince oooo koçum benim adamsın diye adlandırılır, ancak bi bayan bunu yaptığın puuuuu allah belanı versin o..spu diye ötelenir.
Özetleyecek olursak biz toplum olarak insani değerlerden çok uzağız, kendimizi geliştiremedik. Kılla tüyle, bıyıkla sakalla, türbanla etekle bilmemneyle uğraşmaya çok meraklı olduk, namus bekçiliğini en önemli görev olarak gördük. İllaki soracak olur böyle oynak kızla evlenilirmi diye, böyle salak cevaplar veren kız hayatında eline erkek deymemiş bile olsa yüzüne bakılmayacak bir insandır :)

Ben bu konuda aynı düşünmüyorum , ben gerek dinime olan bağlılığımdan gereksede muhafazakar bir aileden gelmiş olmama bağlı bu zamana kadar bazı konularda kendimi frenlemiş isem evleneceğim kızında öyle olmasını istemek benim en tabi hakkımdır

Bahsetmiş olduğunuz insanlar yokmu evet var , ben bakireyim diyip her türlü haltı yemiş ön hariç her yerden bir takım şeyleri almış olan kızlar yokmu evet var , ama bu demek değil ki her kız böyle lütfen mesajlarımızı yazarken biraz daha dikkatli olalım sonuçta gerçekten öyle olan kızlarda var hepsini aynı kefeye koymak son derece mantıksız bir hareket olur .

Zina kavramı islam başta olmak üzere hristyanlık , musevilik ve diğer büyük dinlerde tamamen yasaklanmıştır , öyle ki Allaha şirk koşmaktan farksızdır

Bu günahı bile bile bazı şeyleri yapacaksanız buyrun yapın ancak unutmayalım ki bu toprağın birde altı var

Kurandan Alıntı

"Zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüz sopa vurun; Allah'a ve ahiret gününe inanıyorsanız, Allah'ın dininde (hükümlerini uygularken) onlara acıyacağınız tutmasın. Müminlerden bir gurup da onlara uygulanan cezaya şahit olsun." (Nur, 24/2)

"Ey insanlar topluluğu! Zinadan kaçınınız, çünkü onda altı özellik vardır. Üçü dünyada, üçü ahirettedir. Dünyadakiler değerleri giderir, fakirlik getirir, ömrü kısaltır. Ahirette de Allah'ın gazabına, hesabın kötülüğüne, cehennemde ebedî kalmaya neden olur." (Kurtubi, Ahkamu'l-Kur'an, Kahire, 1967, 12/167)

İncilden Alıntı

Matta 5:27-29 "'Zina etmeyeceksin' dendiğini duydunuz. 28 Ama ben size diyorum ki, bir kadına şehvetle bakan her adam, yüreğinde o kadınla zina etmiş olur. 29 Eğer sağ gözün günah işlemene neden olursa, onu çıkar at. Çünkü vücudunun bir üyesinin yok olması, bütün vücudunun cehenneme atılmasından iyidir. 30 Eğer sağ elin günah işlemene neden olursa, onu kes at. Çünkü vücudunun bir üyesinin yok olması, bütün vücudunun cehenneme gitmesinden iyidir.

Kur'an dan alıntılar başım üstüne ama kimse iyilik meleği değil, erkeklerin kendini frenlemesi çok daha kolay çünkü genelde oğlanlar isteyen kızlar istenen tarafta, bakir oğlanların sayısı bakire kızlardan daha fazla. 20 yıl öncesinin dindarlığıyla şimdinin dindarlığı da artık çok farklı, senle aynı yaştayız ve senin bahsettiğin o dindar temiz kızlar şuan evli barklı çocuk sahibi insanlar. Sen ne kadar iyi saf temiz dürüst bir insan olsan da büyük oranda "bekaret" anlamında güvenemeyeceksin. Günümüz şartlarında açlıktan kırılan bu hanfendiler, size uymayan başı açıklardan çooooook daha tehlikeliler, her haltı yiyip dindar kılıfını takınanlardan geçilmiyor artık. Her haltı yiyip bi bekaretini korumayı başaranların oranı zaten %90 gibi yüksek bir konumda, tabi ona bekaret dersen... Kaldı ki dediğin gibi değerlerine bağlı dindar bi adamsın, seni hile ile kandırmak bir aylık kegel egzersizine bakacaktır, bacak arasına güvenen kızın da daha önce sevişmediğinden asla emin olamayacaksın, her şekilde bu bir güven ve tercih meselesidir.

Ne yazık ki öyle , bakir erkek sayısı bakire kızlardan çok daha fazla , bunun suçlusu kim peki ? Bence bunun suçlusu aile , neden çünkü aile zamanında kızlarına bazı değer ve yargıları öğretememiş , boşlamış , gitsin kendi yaşasın kendi öğrensin demiş , sonucundada bu durum oluşmuş .

Bunu kabul edecek bir erkek kız gibi midesiz olacak ki anlaşabilsin , başkasının yediği tabaktan yemek yermisin ? evet yerim çünkü başkasıda benim tabağımdan yemek yemişti dersen saygı duyarım eyvallah , ama ben bunu kabul edemiyorum işte . Aynı nehirde iki defa yıkanılmadığı gibi , aynı kişiyede iki ten dokunamaz dokunuyorsa bunun adı iğrençlikten ötesine geçemez "bence"

inşallah konuyu kıtlemezler :)
ugur senı cok ıyı anlıyorum bende hep boyle dusunurum her zaman bu boyledır benım ıcın ama artık oyle bı dunyada yaşıyoruz kı mert ın dedıklerı bunu cok ıyı acıklıyor zına dedıgın olay artık ılk olarak zıhınde başlıyo yanı ınsanın zıhnı fakırse vucudu zengın olsa ne olcak burda tam yazamasamda anlamıssınızdır mert ın deıdgıde bu zaten berakete onem verıp yapmadıkları kalmıyor ve vıcdanlarıda o kadar rahat gercektende oyle bı zamandayız kı eskıden bu tıplere şaşkınlıkla bakılırdı artık namuslu ınsanlara şaşkınlıkla bakılıyor neden cunku gercekten azınlıktalar.. kımse kızmasın genelleme yapmak degıl olay gercektende.. şu vıdeo yu gercekten şaşkınlıkla ağzım acık ızledım ya burdakıler oyuncu gercekten halk degıl yada bu kadar rahatlık nerden gelıyo anlamıs degılım hıc mı ananı babanı dusunmuyosun sen ne sacmalıklık nası bı rahatlıktır ben buna şaşırıyorum..
sadece olaya kız olarakta bakmamak lazım sonucta bu bı ozel erkegın rahatca soylemesı bıle sacmalık sonucta sen kız arkadasını orda aşagılamıs oluyosun kımse senı tanımıyomu kımse kız arkadasını tanımıyomu haksızmıyım...
oyle bı oldukkı batılılasalım dedık batıya gıdemedık gerı donelım dedık donemedık oyle ortada acayıp bısey olduk cıktık dogruya dogru .. yıllarda gavur dedıler rahat onlar domuz etı yıyıyolar domuz gıbıler yok kıskanma yok dedıler bunların hepsı bılınc altı mesajlarıydı gercektende hıcte oyle degıller gercektende degıller (her yerın her ırkın her mılletın rahatıda var rahat olmayanıda ulkemızde oldugu gıb) sız gıdıp bı fransız kızla konusmayı deneyın bakalım ne olcak helekı aılesı yanındayken babası kızdan once gelıp demedıgını bırakıyomu bırakmıyomu bu bı ornek mesela kı cogu ulkedede boyle...
gercekten artık oyle bı oldukkı gercekten olamadık ortada kaldık ne genclık kaldı ne gelecek...

Konunun kitlenicek bi yanı yok aslında, forum aile sistemiyle çalıştığından herkes bilgileri dahilinde paylaşım yapmaya gayret ediyor. Ben kimsenin mutsuz olmasını istemem, huyumdur olaya en olabilecek kötü noktadan bakar en kötü ihtimaller dahilinde hesaplama yaparım ki birden yıkılmayayım. Bunlar aslında böyle yüzyüze kafa kafaya verip konuşulacak mevzular, klavyeden yazarken unutuyoruz söylemek istediklerimizi :)

Geri