http://www.youtube.com/watch?v=WFJZg5x0lnc
boyle sacmalık olamaz... cevap verenlerde ayrı bı olay...
boyle sacmalık olamaz... cevap verenlerde ayrı bı olay...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tecrübelerimden herkes yararlansın isterim, sıfır km opeli alıyorsun kazalı çıkıyor, ülkemizde sıfır ancak daha önce biyerine bişey olmuş arabalar çok fazlaBu ülke çok daha önemli gereksinimlere sahipken biz bacak arası namusuna takılmışız. Sevgilisi olan HER kız sevişiyor, inkar edeni alla çarpsın
Bekareti sağlam olup her türlü haltı yiyenler zaten çok değişik, ıyyy kokoreç yemem deyip ağzına neler girdiğini ne siz sorun ne ben söyliyim.
Biliyorum arkadaşlar çok sivri çok marjinal yorumlar yapıyorum ama, hayatı ölmüş eşşek kıvamında yaşıyorum ben, kaybedecek hiç bişeyim olmadan yaşadığımdan hobi olarak edindim bazı şeyleri. Daha önce kimseyle beraber olmamış diye gerzek bi kadını sevmek olabilecek en kötü şeydir. Sırf yazılı bir kağıt iki insanı karı koca ilan ediyor diye sevişmeleri yasallaşıyor, ancak resmiyete dönmemiş sevişme namussuzluk olarak adlandırılıyor.
Bir diğer husus erkekler, evlenmeden sevişen erkek namussuzdur toplumsal normu cinsiyet eşitliğine yaydığımızda. Sırf ataerkil toplumuz diye erkekler sevişince oooo koçum benim adamsın diye adlandırılır, ancak bi bayan bunu yaptığın puuuuu allah belanı versin o..spu diye ötelenir.
Özetleyecek olursak biz toplum olarak insani değerlerden çok uzağız, kendimizi geliştiremedik. Kılla tüyle, bıyıkla sakalla, türbanla etekle bilmemneyle uğraşmaya çok meraklı olduk, namus bekçiliğini en önemli görev olarak gördük. İllaki soracak olur böyle oynak kızla evlenilirmi diye, böyle salak cevaplar veren kız hayatında eline erkek deymemiş bile olsa yüzüne bakılmayacak bir insandır![]()