Böyle insanların gelmişini geçmişini..

sallierim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
çarpiyon madem gel insan gibi söyle şerefsiz.boğazına çöküp parasını mı alacaz.çarpmış arabanın üstüne çıkan kendi boyasını da bi güzel kazımış.ne benim boyamı bırakmış ne de kendinin.Allah belasını versin diyorum başka bişe demiyorum.

Ynt: Böyle insanların gelmişini geçmişini..

geçmiş olsun  kardeş açık hayvanat bahçesi ülkemiz hayvanımız bol ne yazıkki

Geçmiş olsun,
Biz de ne eksik de böyle yapıyorlar. Heralde kendi arabalarına birşey yapan olunca kendilerinin ne yapacaklarını az çok akıl edebildiklerinden bununla yüzleşmekten korkuyorlar.

Almanya'da sürücü kursunda ' park halindeki araca zarar verirseniz ne yapılır' şeklinde bir soru var. Cevabı ' biraz beklerim, sahibi gelmezse araca iletişim bilgilerimi içeren bir not bırakır olayı polise bildiririm'. Biz de ise ' tüm izleri kaybedip ben de kaybolurum' heralde.

saolun.ben çarpmasına sinirlenmedim.hepimiz oraya buraya çarpabiliriz.ulan boyayı kazımak da ne oluyor pislik herif.elin kırılsın emi.böyle şerefsiz nasıl olunur ya cidden nasıl olur aklım almıyor.

Gecmıs olsun maalesef medenıyet ve ınsanlık  konusunda ogrenecegımız cok sey var,zorlamayla ınsan olunamıyor işte bılınc duzeyını arttırmak yerıne korkuyla bazı ıdeolojılerı empoze ederek ınsan olunamayacagını ogrenemedık ıste... sözlerım yanlıs anlasılmasın lutfen ama ınsanlarının %70'ının kendısını pagan olarak tanıttıgı ıskandınavyada bile yolun ortasına koyacagınız rolex saatınız bıle bır sekılde sıze gerı döner!!!

Çok geçmiş olsun.Katkısız öküz bunu yapan belli.Hadi çarptın kazadır olur.Çarptktan sonra kaçıyorlar zaten hadi ona da tamam diyelimde,boyayı kazımak ne oluyor yahu. 31agryyy

......mış üstünede sıvamış ınsan musvettesı.

geçmiş olsun ,Allah beterinden korusun.

Çok geçmiş olsun...

Büyük geçmiş olsun. 31agryyy

Geri