arkadaşlar merhaba
bir kısmınız bilmekle beraber chevrolet aveo aracımla ilgili mahkeme sürecini sizinle tekrar paylaşmak istiyorum
2009'da SIFIR olarak satın aldığım ve 2010 yılında boyla olduğunu fark ettiğim aracımla ilgili açtığım davada 3'üncü yılımızı doldurduk.
ankara 5'inci tüketici mahkemesinde açtığım ilk davayı kazanmış olmama rağmen, yargıtay bu kararı bozdu.
ikinci açtığımız davada bilirkişi bu kez yoruma imkan vermeyecek şekilde yine beni haklı buldu.
dün itibarıyla mahkemenin gerekçeli kararı elime geçti. aracın aynı marka ve modelde ayıpsız misliyle değiştirilmesine hükmedilmiş.
zannedersem karşı taraf tekrar konuyu yargıtay'a götürecek
bu kez yargıtay'ın daha kısa sürede davayı sonuçlandıracağını tahmin ediyorum.
inşallah hakkımı alınca ben de burada bir başlık açacağım ve:
ARKADAŞLAR .... KADAR PARAM VAR. HANGİ ARABAYI ALAYIM diye sizlere soracağım
herkese saygılar
bir kısmınız bilmekle beraber chevrolet aveo aracımla ilgili mahkeme sürecini sizinle tekrar paylaşmak istiyorum
2009'da SIFIR olarak satın aldığım ve 2010 yılında boyla olduğunu fark ettiğim aracımla ilgili açtığım davada 3'üncü yılımızı doldurduk.
ankara 5'inci tüketici mahkemesinde açtığım ilk davayı kazanmış olmama rağmen, yargıtay bu kararı bozdu.
ikinci açtığımız davada bilirkişi bu kez yoruma imkan vermeyecek şekilde yine beni haklı buldu.
dün itibarıyla mahkemenin gerekçeli kararı elime geçti. aracın aynı marka ve modelde ayıpsız misliyle değiştirilmesine hükmedilmiş.
zannedersem karşı taraf tekrar konuyu yargıtay'a götürecek
bu kez yargıtay'ın daha kısa sürede davayı sonuçlandıracağını tahmin ediyorum.
inşallah hakkımı alınca ben de burada bir başlık açacağım ve:
ARKADAŞLAR .... KADAR PARAM VAR. HANGİ ARABAYI ALAYIM diye sizlere soracağım
herkese saygılar