Güneş yanıklarını boyattırdım ve arabam bu halde bikaç eksiğim kaldı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet açıdan çok şükür kalmadı daha güzel resim çekmem lazımdı.. ( açısız)açıdan mıdır bilmiyorum ama sanki tavan ve ön kaputta güneş yanığı kalmış gibi gözüküyor
Alper ön kaputta güneş yanığı yoktuaçıdan mıdır bilmiyorum ama sanki tavan ve ön kaputta güneş yanığı kalmış gibi gözüküyor
Daha güzel resimler çekmeye fırsat olmadı.Zaten ön kaput ön çamurluklar ve kapıların alt kısımları hariç diğer kısımları boyacı arkadaş halletmiş.Güzel olmuş, bir an için arabayı tanıyamadım
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:20 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:20 ----------
Alper ön kaputta güneş yanığı yoktu
Abi iyi etmişsin.Bu haftada yağışlı geçecek galiba.Mübarek yağdıkça yağıyor özellikle bugün çok yağdı yollarda heyelanlar var göçen köprüler var. Araba aldın mı..? Tosya daki evin resimleri varmı??Memleketteydim Mehmet, aşırı yağmurlar nedeniyle inşaata bir süre ara verip İzmir'e döndüm.
Kardeş LPG taktıracağımı biliyordun niye uyarmadın beni....???Araba mis gibi olmuş ama arka tampon ağlıyor, abi niye deldirdiniz orayı? Sene 2014 olmuş hala tampon delen var mı LPG dolum yeri için? Eminim ki montajı da baştan savma yapmışlardır, ateşleme bobininden elektrik çekmemiş olsalar bari.