Boyadaki Sorun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sdu_mmf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sdu_mmf

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar esimin aracı opel corsamizin on kaputu yaklaşık bir ay önce uç kısmından boyanmıştı cok az bir yer. Resimdede görüldüğü üzere şimdi o bölgede boya parlaklığı kaybetmiş kahverengi bir tona dönmuş gibi olmuş. Aynı kaportaciya tekrar götüreceğim ama sizede sormak istedim acaba neden bu hale gelmiş olabilir?

2qvgidc.jpg

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    48.5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
lokal atmak her babayiğidin harcı değil :)
hemde metalik boyada :) neyse şimdi alıştırmayı yaptı esas işi düzgün yapar...büyük ihtimalle altına başka bir renk atması gerekebilirdi tahminim o...

Aynı renk tonu benim aracın tamponunda da oldu. Autokingde yapılmıştı ve ilerleyen zamanda hafif bakırımsı renk oluşmuştu. Tekrar yama yapılması gerek. Tahminen vernik değilde boyayla ilgili.

S4 Mini'den Tapatalk ile Gönderildi.

Aynı renk tonu benim aracın tamponunda da oldu. Autokingde yapılmıştı ve ilerleyen zamanda hafif bakırımsı renk oluşmuştu. Tekrar yama yapılması gerek. Tahminen vernik değilde boyayla ilgili.

S4 Mini'den Tapatalk ile Gönderildi.

Teşekkürler arkadaslar.

Aynen dediğiniz gibi yeniden boyayacak. Bu renkte genelde boyle bir sorun oluyormuş. Bunuda öğrenmiş olduk!

Teşekkürler arkadaslar.

Aynen dediğiniz gibi yeniden boyayacak. Bu renkte genelde boyle bir sorun oluyormuş. Bunuda öğrenmiş olduk!

Adam beceremedim, yada metalik lokal yapmayi bilmiyorum demez ki. Ya boyaya cumur atar, ya arabaya :mad:

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri