Boya Koruma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siezma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siezma

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracı ilk aldığımda 2011 yılında auto king te boya koruma yaptırmıştım
3 sene oldu tekrar yaptırmayı düşünüyorum ama verdiğim paraya değer mi değmez mi emin değilim ortalama 500 TL zaten
acaba diyorum sonax tan hızlı cila alıp kendim uygulasam güneş ışınlarına karşı boyayı korumaz mı
boya koruma yaptırmamla kendim yapmam arasında çok mu fark var acaba
yani kısaca verdiğim paraya değer mi?
Sizlerin yorumlarını bekliyorum...

Eğer uygulama yapabilecek toz almayan kapalı, yarı kapalı temiz bir yer varsa. Polisaj makinesiyle varsa daha da rahat olur, ürünleri alıp kendiniz de yapabilirsiniz.

Ama profesyonel yerlerin yaptığı uygulamalar iiyi oluyor.
Ben sonaxtan nano koruma yaptırdım son 2 senedir. Memnunum. Aynı dönemde alınmış araçlarda farkını belli ediyor boya koruma.

Eğer uygulama yapabilecek toz almayan kapalı, yarı kapalı temiz bir yer varsa. Polisaj makinesiyle varsa daha da rahat olur, ürünleri alıp kendiniz de yapabilirsiniz.

Ama profesyonel yerlerin yaptığı uygulamalar iiyi oluyor.
Ben sonaxtan nano koruma yaptırdım son 2 senedir. Memnunum. Aynı dönemde alınmış araçlarda farkını belli ediyor boya koruma.

Ne kadara yaptırdınız?

Geçen sene mtv indirimiyle birlikte 200 tl idi sanırım. Bonus kampanyasıyla.

Abi 500liraya setin kralı kurulur :) Yer,zaman ve el yatkınlığı varsa siz yapın. Koruma içinde nano bile yapılır o paralara ;)

Abi 500liraya setin kralı kurulur :) Yer,zaman ve el yatkınlığı varsa siz yapın. Koruma içinde nano bile yapılır o paralara ;)

ben 2011 yılında auto king te 360 tl ye yaptırmıştımda ondan tahminen 500 olmuştur dedim
galiba beni biraz kazıklamışlar :)

sonaxta kampanya varmış 180 TL ye yapıyorlarmış kredi kartıyla vergisini ödeyenlere

180 liraya çok kaliteli şeyler beklemeyin kimseden, hele bir de indirim, kampanya vs falan ise.

150 TL'ye kadar çok kaliteli, 1-2 sene ömürlü nano kaplama malzemesi temin edip uygulayabilirsiniz. Aslında zemin hazırlığı (pasta) ister ama o olmadan bile yıkama + killeme + nano yapsanız Sonax'tan falan kat kat iyi sonuç verir. Maliyeti de 150TL nano, 20TL kil, 5TL şampuan+su :)

180 liraya çok kaliteli şeyler beklemeyin kimseden, hele bir de indirim, kampanya vs falan ise.

150 TL'ye kadar çok kaliteli, 1-2 sene ömürlü nano kaplama malzemesi temin edip uygulayabilirsiniz. Aslında zemin hazırlığı (pasta) ister ama o olmadan bile yıkama + killeme + nano yapsanız Sonax'tan falan kat kat iyi sonuç verir. Maliyeti de 150TL nano, 20TL kil, 5TL şampuan+su :)

Yaptırılan yere göre değişir. Şimdiye kadar bütün boya koruma uygulamalarını sonax'tan kampanyayla sürekli gittiğim yere yaptırdım. Sonuçtan memnunum.

bende aynı şeyi düşündüm normalde 360 tl olan işlemi 180 tl ye yapacaklar ama aynısı mı olacak gerçekten yoksa göstermelik mi
sonuçta işlem yapılırken aracın yanında değiliz
aslında kendim yapmayı çok istiyorum da yapabilirmiyim emin değilim hemde uygun yer yok garajın olacak yada en azından bir bahçe yapacaksın apartaman da site içinde olmuyor maalesef

Geri