arkadaşlar cdti aracıma blow off taktırayım mı? turboyu korur diyorlar ama emin değilim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben cdti motorlarda problem yarattığını duymuştum ama. bence iyice araştırmak lazım.arkadaşlar cdti aracıma blow off taktırayım mı? turboyu korur diyorlar ama emin değilim?
Bow turboyu korur. Ayağınızı gazdan çektiğinizde turbonun kapaklaı kapanır basınçlı hava bu kapaklara çarpıp turboya geri dönerek aniden yavaşlatır. Bu da turboya zarar verir. BOW da bunu önler. Yani korur. Ben de taktırmayı düşünüyorum garanti bitsin. Koruduğu için mi tabi ki hayır çuff içinBu konuda da HKS en iyisi ondan başka taktırmayın diyorlar.
:good:turbo araclara hks blow of ve turbo tımer taktırmak sart turboların fıyatları malumunuz onları korumak baabında bu 2 cıhaz cok ıyı verdıgı cuflama sesı de cabası ben usta degılım ama cok makale ve yorum okudum bu yardımcı aparatlar hakkında bence taktır artısı var eksısı yok