Bosch Super 4 bu buji kombinasyonu dünyada tektir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weSti555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
apollon76' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba,

Bu güzel bilgilerinizden sonra hemen taktırıcam dedim amma....

Arabam daha GARANTİ kapsamında olduğu için bujileri takdırdıktan sonra GARANTİSİ bozulur mu??????????????????????

Arkadaşım bosch yerine splitfire platinium taktır, hem bidaa buji derdin olmaz, çünkü buji 160.000 Km kullanım süreli, hem de güzel perf. alırsın...Garanti konusuna gelince, eğer araçta bujiden kaynaklanan bir problem çıkarsa pürüzlük yapabilirler ama böyle bir problem yaşayacağını sanmıyorum.Sonuçta buji dediğin zımbırtı da normalde 30.000'de bir değişiyo...

Bu aralar bakım yaptıracaktım paylasım icin sağol

;)
skyeye' Alıntı:
Arkadaşım bosch yerine splitfire platinium taktır, hem bidaa buji derdin olmaz, çünkü buji 160.000 Km kullanım süreli, hem de güzel perf. alırsın...Garanti konusuna gelince, eğer araçta bujiden kaynaklanan bir problem çıkarsa pürüzlük yapabilirler ama böyle bir problem yaşayacağını sanmıyorum.Sonuçta buji dediğin zımbırtı da normalde 30.000'de bir değişiyo...
iyinin en iyisini bulmak çok güzel bir şey .Paylaşmcılara teşekkürler.:alkis:

Erman kardeş biraz önce yazmayı unutmuşsum bu splitfıre lerin ömrü 160000 olunca fiatları nekadar ? zaten farklıda olsa değerini bulur. bilgilendirirsen yaralıolur selamlar.:pon:

skyeye vbmenu_register("postmenu_51469", true); adlı üye arekadaşım fikrinden dolayı teşekkür edrim. Fiyatları konusunda fşkir verirsen ve nereden temin edileceği konusunda da tabii.. çok sevinirim. şimdiden teşekkürler..
splitfire platinium

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 4'ünü 63€'ya almıştım estremo tuning'den...

Arkadaslar bu Bujilerden hanima aldigim Golf GTI ye takmistim (araba otomatikti).Bunun farkini hissetmemek mümkün degil.Bencede süper.
bild0031wb0.jpg

bujiler değişceği zaman bende onlardan alıyım bari okadar iyiyse

Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bu Bosch bujileri(4 tırnak) ... :good:

Geri