bosch sensor vs.fiyatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leeroy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

leeroy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar araçlarımızda sık sık arıza yapan sensorların çoğu bosch markalı.
arızalı parçayı söktürdükten sonra bosch türkiye sitesinde,aşağıda verdiğim linkin arama bölümüne parça numarasını yazarsanız,fiyatlarını görebilir,size söylenen fiyatla arasındaki farkları mukayese edebilirsiniz.

muğla fethiyedeki özel bir opel servisinin benim aracın rölanti regülatörüne 360 ytl. deyip te benim bu parçayı istanbuldan 115 euro ya aldırmam gibi hadiseleri yaşamamış olursunuz.

hiçbirimizin sokağa atılacak parası olmadığını düşünüyorum.

http://www.boschtr.com/automotive/fiyatlistesi/basla.asp

paylaşım için tesekkurler

""hiçbirimizin sokağa atılacak parası olmadığını düşünüyorum.""
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

tşk çok güzel düşünmüşün bunu.. ellerine sağlık

evet bazı servisler fayiş fiyat uyguluyor

saolasın

Paylaşımına teşekkürler.:pon:

güzel bi paylaşım sağol

peki servisler bizim dışarıdan getirdiğimiz orijinal yedekleri aracımıza takıyorlarmı ve garanti kapsamına alıyorlar mı? Örnegin benim aracım henuz garanti süresinde, periyodik/yıllık bakımda, değişmesi gereken bir parçayı ben bu şekilde dışarıdan temin etsem (ama orijinal yedek, bosch ise bosch, GM ise GM getirecegim) bunu takacaklar mı? bence sorun çıkartırlar gibi geliyor ?

servisler dışarıdan alınan parçayı takmaz ve garanti vermez.
ama bu o sensorların bosch marka olduğu gerçeğini de değiştirmez.
gm kutusundan çıkan sensor da bosch markalı olacaktır sonuçta.bazı istisnalar hariç olabilir tabii..

benim yazdığım link,işini özel servislerde yaptıran ve aracının garantisi bitmiş olan arkadaşlara yardımcı olmak amaçlıdır ve ben de zaten onlardan biriyim.

Geri