Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=4942.msg238186#msg238186 bu konuyu inceleyintff2525 link' Alıntı:arkadaşlar forumda konuyu bulamadım. yeni silecek aldım ön cam için ama nasıl değişebilirim bilemiyorum yardım lütfen
bende almıştım sizin gibi şuan ses yapıyortff2525 link' Alıntı:internetten hepsiburadadan önsilecek 20 tl ye aldım ve ön silecekleri değiştirdim mükemmel siliyor harika .ayrıca önden söktüğüm eski silecek lastiğini de arka sileceğe keserek taktım yani ön- arka silecek toplam maliyet 21 tl hayırlı olsun
bende alip kisin takicam.ilkbaharda cikartip eskileri takicam yoksa yazin guneste mahfoluyo silecekler eskiler is gorur dahabysmail link' Alıntı:bnde bosh silecekten aldım.az önce taktım.eski sileceklerin bir tanesinin süpürgesini kstim ve arka sileceğe taktım.orjnal gibi oldu.25 tl arka sileceğe vermekten kurtuldum.arka silecği eskiyen varsa yapabilir.5dk lık iş![]()