Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birde bişey dikkatimi çekti benim bizim buradaki bosch servisinde zaten konuyu bu yüzden açtım,bosch cara gittigimde son model araçlar gördüm land jip,mercedes falan.Şu şekil düşündüm bu araçlar buraya geliyosa vardır bişey .
Birde bişey dikkatimi çekti benim bizim buradaki bosch servisinde zaten konuyu bu yüzden açtım,bosch cara gittigimde son model araçlar gördüm land jip,mercedes falan.Şu şekil düşündüm bu araçlar buraya geliyosa vardır bişey .
Servisler de enjektörler, pompa vs. için oraya götürüyor, araçları. Örneğin Sen bırakıyorsun aracını servise, Dizel yakıt pompası arızalı çıkıyor, servis bunu boscha gönderir, tamir takımı ile değişir, ve tezgaha bağlanır belirli basınçta kontrol edilir. Tezgahı olan servis sayısı bir elin parmaklarından azdır. Bosch tamir için 80 tl yazar, garanti için tezgaha bağlatırsa +150 tl da öder. Garantili olarak Bosch işlemi 230tl ye yapar ki servise belki daha ucuza yapıyorlardır anlaşmalarını bilemem, servis size en az 500tl fatura eder ki, bu markalarda ne kadar artar bu rakam bilemem.
Bana göre Carbon Cleanın kendisi boş zatende, dikkat edilecek husus bazı yerler direk ilacı veriyor daha hızlı olsun diye, ilaçla birlikte yakıt karıştırılıp araç çalıştırılmalı. 2/3 dü sanırsam karışım oranı.