Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bu aracı bir yerden tanıyorum ama :S ??? cennetten beylikdüzüne kadar kapıştığım araç olmalısın güzel ama çok tehlikeli makas atıyorsun. bu arada keskinin jantlarını taksaydın daha hoş dururdu sanki ama borbetlerde yakışmış hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
Ben bu aracı bir yerden tanıyorum ama :S ??? cennetten beylikdüzüne kadar kapıştığım araç olmalısın güzel ama çok tehlikeli makas atıyorsun. bu arada keskinin jantlarını taksaydın daha hoş dururdu sanki ama borbetlerde yakışmış hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
senın arabayı bılmem ama kardesım benım corsa için onu takmak ıcın bı ton masraf gerekıyo ondan yanı spor amortisör var helezon yay ayrıca camurlukları actırmak lazım bı ton uğrasmak gerekiyo oo yuzden dedım yanı
senın arabayı bılmem ama kardesım benım corsa için onu takmak ıcın bı ton masraf gerekıyo ondan yanı spor amortisör var helezon yay ayrıca camurlukları actırmak lazım bı ton uğrasmak gerekiyo oo yuzden dedım yanı
hayırlı olsun arkadaşım çok yakışmış jantlar ama senin arabada yay olsa zaten yürüyemezsin o jantlarla bide 205 takıcam dersen camurluğu kesmen gerekir ben denedim o yüzden
hayırlı olsun arkadaşım çok yakışmış jantlar ama senin arabada yay olsa zaten yürüyemezsin o jantlarla bide 205 takıcam dersen camurluğu kesmen gerekir ben denedim o yüzden
yaylarlamı yüriyemem? ben dablumbazları actırdım baya bıı amortisörleri en sıkı hale almama rahmen hala sürtme yapıyo esnediği zman arkaya ıkı kısı oturunca sadece arkada sağ taraf dısarda bıraz ondan tek orası surtuyo arkaya yay takınca esnemeyi iyice kestik sımdı sürtme falan yapmıyo cok güzelde yürüyoo kardesım a haftaya kadar ön yayları takınca oo zman görürsun yenı resımlerınıde allah kısmet ederse...